Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

A Tomb Raider: Reflections lesz Lara következő kalandja?

Az már szinte biztos, hogy PlayStation 4-re is megjelenik a tavasszal óriási sikert aratott reboot, de úgy néz ki, hamarosan bemutathatják a folytatást is.

2013.11.21. 21:11 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Square Enix a napokban pletykalavinát indított el azzal, hogy levédette a Tomb Raider: Reflections címet. Gyakorlatilag ennél többet nem tettek, így semmit sem lehet tudni a dolgok hátteréről, de nem kell túl nagy képzelőerő hozzá, hogy kitaláljuk, egy esetleges folytatásról lehet szó. Lara karakterét óriási sikerrel támasztották fel a tavasszal megjelent rebootban, amely bár anyagilag nem hozta a kiadó elvárásait, mind a kritikusok, mind a rajongók imádták.
A Crystal Dynamics vezető munkatársa, Brian Horton részt vett a Bradford Animation Festivalon, ahol a játékkal kapcsolatos kérdésekre is válaszolt.
"Bejelentettük a folytatást, örülök, hogy végre beszélhetek is róla. A Tomb Raider folytatása lesz Lara fejlődésének következő foka, változik az élete. Visszatérhet régi önmagához." - nyilatkozta, majd kitérő választ adott arra a kérdésre, amely a játék költségvetését feszegette - "Ne beszéljünk a költségvetésről, jól finanszírozott játék. Egy centtel sem költünk a folytatásokra, mint az eredeti játékra."
További érdekesség, hogy a Square Enix elismerte a napokban felbukkant Tomb Raider: Definitive Edition létezését, amely várhatóan a tavaszi játék PS4-es változatát takarja.
"Manapság semmi sem maradhat titokban. Díjazzuk a lelkesedéseteket, de egyelőre nem tudunk részletekkel szolgálni. Azt javasoljuk, kísérjétek figyelemmel a nagyobb decemberi játékos eseményeket."
December 7-én lesz a Spike TV VGX díjátadó, várhatóan ott fognak bővebb információkkal szolgálni a Tomb Raider széria jövőjével kapcsolatban. ■

hozzászólások (0)

további hírek

Elindult a GWENT zárt bétája

PC-n és Xbox One-on kezdődött meg az újabb tesztkör.

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.