Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Spanyolországban mutatják be a Gran Turismo 6-ot

Az Ascari versenypályán tartott kétnapos rendezvényen ismerhetik meg a játékot a résztvevők.

2013.11.22. 14:31 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Mint a PlayStation 3 egyik utolsó nagy exkluzív címével, kiemelten foglalkozik a Sony a Gran Turismo 6-tal. A játék december 6-án jelenik meg, de néhány nappal korábban, december 2-3-án egy rendezvény keretein belül mutatják be a résztvevőknek. Erre a spanyolországi Ronda városában, valamint az annak közelében fekvő Ascari versenypályán kerül sor. Ez egyébként a játékban is megtalálható lesz elképesztő pontossággal lemodellezve. A rendezvény résztvevői természetesen ki is próbálhatják majd a játékot, amelyben 1200 autó közül válogathatnak.
"Megtiszteltetés számomra, hogy a Gran Turismo legújabb részét itt indíthatjuk el." - emelte ki Kazunori Yamauchi, a Polyphony Digital elnöke és a széria megalkotója, aki hozzátette, hogy különösen nagy élmény számos meghatározó autógyártó partnerrel együtt az Ascari versenypályán megmutatni a vendégeknek a valódi és a virtuális vezetési élményt. A rendezvényen kizárólag a média képviselői vehetnek részt, de mindenki más élően követheti az eseményeket a játék hivatalos oldalán.
A játékról az elmúlt napokban két érdekes trailer is napvilágot látott. Az elsőben a GPS Visualizert nézhetitek meg működés közben, míg a másodikban az egyik Mercedes modell játssza a főszerepet.
További érdekesség, hogy még a hatodik epizód sem jelent meg, de máris szóba került a hetedik rész is. Yamauchi úgy fogalmazott ezzel kapcsolatban, hogy a legjobb forgatókönyv szerint már 2014-ben megjelenhet a játék PlayStation 4-re. Akik pedig amiatt aggódnának, hogy az eddigi epizódok között rendre 3-4 év telt el, azokat megnyugtatta, a PS4 sokkal könnyebbé teszi a fejlesztést, mivel nem kell a szoftvert a konzol korlátaihoz igazítaniuk. ■


előző
következő
Spanyolországban mutatják be a Gran Turismo 6-ot
Spanyolországban mutatják be a Gran Turismo 6-otSpanyolországban mutatják be a Gran Turismo 6-otSpanyolországban mutatják be a Gran Turismo 6-otSpanyolországban mutatják be a Gran Turismo 6-otSpanyolországban mutatják be a Gran Turismo 6-otSpanyolországban mutatják be a Gran Turismo 6-otSpanyolországban mutatják be a Gran Turismo 6-otSpanyolországban mutatják be a Gran Turismo 6-otSpanyolországban mutatják be a Gran Turismo 6-otSpanyolországban mutatják be a Gran Turismo 6-otSpanyolországban mutatják be a Gran Turismo 6-ot
Gran Turismo 6
A legutóbbi Gran Turismo 6 cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.