Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Steamen a Kingdoms Rise

Varázslás, íjászat és kardozás vár a Flyleap Studios korai hozzáférésű játékában.

2013.11.25. 09:40 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Az utóbbi időben kezdenek erőre kapni a középkori multiplayer akciójátékok, amelyekben kardot vagy épp íjat ragadva szerezhetünk érvényt akaratunknak. Ezt a vonalat erősíti a Chivalry széria, a War of the Roses és a War of the Vikings is, most pedig újabb versenyző lép szorítóba a Kingdoms Rise személyében. A különbség leginkább abban keresendő, hogy a Flyleap Studios játékában varázsolni is tudunk.
Három játékmód vár a játékosokra: az Opposing Kingdomsban mindenki a saját birodalmának bajnoka, a feladat pedig a többi bajnok legyőzése. Kapunk még egy hétköznapi deathmatch módot, valamint egy Party Survival módot is, utóbbiban az ellenséges csapat minden tagjával végezni kell a győzelemért.
A Kingdoms Rise zöld utat kapott a Steam felhasználóitól, tegnap óta pedig egy korai változat is elérhető az áruházban, ahol most 10% kedvezménnyel vásárolható meg. ■

előző
következő
Steamen a Kingdoms Rise
Steamen a Kingdoms RiseSteamen a Kingdoms RiseSteamen a Kingdoms RiseSteamen a Kingdoms RiseSteamen a Kingdoms RiseSteamen a Kingdoms RiseSteamen a Kingdoms Rise

hozzászólások (0)

további hírek

Már elérhető a Might & Magic Showdown korai változata

Megelevenednek az asztali szerepjátékok csatái.

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!

Év játéka 2016. szavazás

Ismét olvasóink szavazatai döntenek a díjak sorsáról.

Nyereményjáték gamescomos lootért!

Pólók, pendrive, párna és sok más jóság vár Rátok.

Injustice 2 sztori trailer Brainiac tálalásában

A második rész épp ott veszi fel a fonalat, ahol az első letette.