Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

December elején hajózik ki az Assassin's Creed Pirates

Androidra és iOS-re lesz elérhető a széria legújabb epizódja, amely brutális tengeri ütközeteket és hatalmas felfedezendő trópusi világot ígér.

2013.11.26. 15:35 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Nem meglepő módon az Assassin's Creed sorozat következő része is a negyedik epizód témáját, a kalózkodást fogja tovább boncolgatni. Az Assassin's Creed Pirates azonban nem a klasszikus értelemben vett ötödik rész lesz, inkább csak egy mellékág, mint a PS Vitára megjelent Liberation, csak épp ez iOS-re és Androidra lesz elérhető.
A történet Alonzo Batilla, a fiatal és feltörekvő kalózkapitány kalandjait meséli el, aki élete során nem csupán az orgyilkosok és a templomosok évszázados háborújába keveredik bele, de olyan korszakos alakokkal is összeakasztja a bajszát, mint Fekete Szakáll, Bellamy és Hornigold. A játékmenet gerincét ezúttal még inkább a hajózás adja majd, menedzselnünk kell a hajónkat és annak legénységét is, hogy a legkeményebb tengeri ütközetekben is megállják a helyüket. Ezúttal már nem csak a matrózok létszámát határozhatjuk meg, de személyesen is eldönthetjük, kit fogadunk a fedélzetre. A fejlesztést végző Ubisoft Paris vadonatúj - kifejezetten mobil eszközökre tervezett - motort pakolt a játék alá, amely a platformhoz mérten lenyűgöző grafikát jelent.
Az Assassin's Creed Pirates december 5-én jelenik meg, megvásárolni az iTunes és a Google Play áruházában lehet majd. ■

előző
következő
December elején hajózik ki az Assassin's Creed Pirates
December elején hajózik ki az Assassin's Creed PiratesDecember elején hajózik ki az Assassin's Creed PiratesDecember elején hajózik ki az Assassin's Creed PiratesDecember elején hajózik ki az Assassin's Creed PiratesDecember elején hajózik ki az Assassin's Creed PiratesDecember elején hajózik ki az Assassin's Creed PiratesDecember elején hajózik ki az Assassin's Creed Pirates
Assassin's Creed Pirates
A legutóbbi Assassin's Creed Pirates cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Nyereményjáték gamescomos lootért!

Pólók, pendrive, párna és sok más jóság vár Rátok.

Injustice 2 sztori trailer Brainiac tálalásában

A második rész épp ott veszi fel a fonalat, ahol az első letette.

Idegenvezetés a Mass Effect: Andromeda hajóján

Új előzetes mutatja be a Tempestet és a gyomrában pihenő Nomadot.

Nintendo Switch részletek: március 3-án érkezik az új konzol

Az új Zelda játék is a nyitócímek között lesz.

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #7

Végigvittük az ötödik küldetést. Legyezőt is nyerhetsz!