Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Megjelent a Gran Turismo 6, megjöttek az első értékelések

Mától lehet megvásárolni a PS3 utolsó nagy exkluzív autós játékát, amelyről már meg is érkeztek az első külföldi pontszámok.

2013.12.06. 10:15 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Az ígéreteknek megfelelően ma jelent meg a Polyphony Digital új játéka, a Gran Turismo 6, amely természetesen kizárólag PlayStation 3-ra érhető el. Ez lehet a PS3 utolsó nagy exkluzív címe, mivel a következő év már bizonyára a kis- (vagy éppen nagy)tesóról, a PlayStation 4-ről fog szólni. A GT6 premierjével egyszerre az első külföldi vélemények is elkezdtek szállingózni, amelyek alapján nem sikerült rosszul a széria új darabja (bár akad néhány közepes értékelés is):

A premierhez egy új trailer is társult. ■

Gran Turismo 6
A legutóbbi Gran Turismo 6 cikkek, hírek

hozzászólások (7)

GeryG
GeryG 2013.12.06. 22:55
Más játékokból kiindulva nem kizárt, hogy a press számára már korábban elérhetővé tették a szervereket pontosan a tesztek végett. Általában a megjelenés előtt napokkal, néha akár hetekkel kiosztják a tesztpéldányokat, szóval nem néhány órás próba után szokás tesztet írni. :) Persze nem tudom, hogy most éppen így volt-e, de máskor általában ez az eljárás.
A pontszámok pedig, ha nem is egyöntetűen magasak, de általában véve nem rosszak. Azt nem tudom, a többi epizódot annak idején hogyan fogadták.
balays82
balays82 2013.12.06. 23:27
A Gamerankings adatai szerint:

Gran Turismo: 95.05%
Gran Turismo 2: 92.42%
Gran Turismo 3: 94.47%
Gran Turismo 4: 89.41%
Gran Turismo 5: 84.33%
Gran Turismo 6 (jelenleg): 80.00%

Tehát van egy csökkenő tendencia, amibe a 6. rész bele is illik, bár délelőtt óta valamivel javult az átlagos értékelése.
Amiga
Amiga 2013.12.07. 22:10
Igen, gondoltam rá én is, hogy a tesztpéldányok régebb óta kint vannak. Két nap után én is úgy vélem, sok minden nem valósult meg - eddig. Pl. Vettel mint mentor... hát én egy darab Vettellel sem találkoztam. Később biztos bekerül a játékba. Havas pályát az Árkád menüpont alatt láttam, de verseny egyelőre nagyon kevés épül rá.
A "Nemzetközi A"-ban a karrier utolsó nagy megmérettetésén a Nordscheife 2 köröse iszonyat élvezetes volt, hatalmas csatában értem el egy olyan pozíciót, amivel a bajnokságot pontegyenlőséggel megnyerhettem.
Óriási potenciál van a játékban, amit csak a később megjelenő eventekkel lehet teljesen kiaknázni. Ezért kicsit olyanok nekem ezek az értékelések, mintha az rFactor-t a megjelenéskori állapotában néznénk. Szinte "üres héj", de máris annyi tartalom, mint az ötödik részben és szóltak előre, hogy a finomságok még csak később jönnek.
Petya92
Petya92 2013.12.12. 10:38
Legyen már karácsony! Megvettük a Media Marktban a PlayStation3-at, és adták hozzá a Gran Turizmo 6-ot is, meg még egy játékot. Aztán azóta mindenhol játék futok bele, és megőrülök, hogy mikor próbálhatom már ki végre én is!:))
gregmerch
gregmerch 2013.12.12. 12:13
Nalunk nem igy volt...
további hírek

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.