Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Nem lesz nagy különbség a PC-s és új konzolos Thief között

A játék fejlesztője szerint a PC-k és a következő konzolgeneráció közötti különbség egészen elenyésző, a játékosok így sokkal magasabb minőséget kaphatnak.

2013.12.07. 11:58 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Az új Thieftől sok várnak az eredeti trilógia rajongói, mivel a fejlesztést végző Eidos Montreal azokhoz méltó rebootot ígér. A játék PC mellett már a következő konzolgenerációra is elkészül, így elméletben minden adott, hogy valóban jó játék készüljön. Így látja a helyzetet a fejlesztés művészeti vezetője, Jean-Normand Bucci is, aki a napokban adott interjút a DSOGaming magazinnak.
"Az új konzolok nagyon erősek. Sokkal többre képesek, mint amit a játékosok korábban megszokhattak. A különbség a PC és a konzolok között így jelentősen lecsökkent. Az új konzolgeneráció és a csúcskategóriás számítógépek magasabb framerate-t, magasabb felbontást és számos új lehetőséget biztosítanak, beleértve a DX11 támogatást is. Ugyanakkor jelentős különbség van az előző és az új konzolgeneráció képességeiben és felépítésében. Az új konzolok összes képességét maximálisan ki fogjuk használni, elég csak a számítási kapacitásra és a memóriára gondolni. Az előző generáció csak a DX9-et támogatta, míg az új már a DX11-et. Így az új konzolokon sokkal látványosabb effektekre számíthatnak a játékosok. Már az 1080p-s felbontás is emeli az élményt. A PC-s és következő generációs konzolos játék lenyűgöző látványvilággal érkezik majd, de a csapat azon dolgozik, hogy minden platformon ugyanazt az élményt nyújtsa mind grafika, mind játékélmény terén."
Már nem kell nagyon sokat várnunk az új Thief eljövetelére, hacsak a 2014. február 28-i premiert idő közben el nem halasztják. Reméljük, erre nem kerül sor. ■

Thief (2014)
A legutóbbi Thief (2014) cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.