Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Dying Light bemutató a VGX-ről

A zombis Mirror's Edge is jelen volt a díjátadón, ahol vadonatúj részeket mutattak be belőle.

2013.12.10. 21:14 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Techland zombis alkotása, a Dying Light is jelen volt néhány nappal ezelőtt a VGX díjátadó rendezvényen, ahol vadonatúj jeleneteket láthattunk belőle. Az alábbi videón az egyik fejlesztő mesél a játékról, miközben új részeket ismerhetünk meg a nappali játékmenetből. Karakterünk ezúttal egy baltával felfegyverkezve vág neki a város utcáinak fényes nappal, így az élőholtak igazán nagy veszélyt nem jelentenek rá. Ezzel együtt hiába csonkítjuk meg őket, ugyanúgy ránk támadnak, amíg még tudnak mivel. A videóból az is kiderül, hogy nem csupán fegyvereinkkel végezhetünk velük, de amolyan Bulletstorm módra a környezet rejtett csapdáit is felhasználhatjuk ellenük: akár belelökhetjük vagy rúghatjuk őket a falból kiálló tüskékbe. Ám nem ez az egyetlen megbocsátható "lopás" a fejlesztők részéről, ugyanis a Mortal Kombatból vagy épp a Sniper Elite V2-ből is meríthették a röntgenmód ötletét: mikor egy kalapáccsal megütjük élőholt barátunkat, láthatjuk annak csontjaira mért csapásunk hatását. Egy-egy helyszínt számtalan módon megközelíthetünk, ahogyan az is rajtunk múlik, hogy harcolunk, vagy csak egyszerűen elfutunk a zombik elől. Azt már kezdettől fogva lehet tudni, hogy nem mi leszünk az egyetlen túlélők a városban, a mostani videóban viszont láthatjuk is a többiek ellen folyó harcot. A jelek szerint őket sem lesz nagyobb kihívás likvidálni.
A Dying Lightra még egyelőre várnunk kell, mivel továbbra sem rendelkezik pontos megjelenési dátummal. Előreláthatóan 2014-ben jelenhet meg PC-re, PlayStation 3-ra, Xbox 360-ra, valamint PlayStation 4-re és Xbox One-ra. ■

Dying Light
A legutóbbi Dying Light cikkek, hírek

hozzászólások (4)

jawsika
jawsika 2013.12.10. 23:10
must have
Dark Archon
Dark Archon 2013.12.11. 07:27
Ez így egy Dead Island CTRL+C CTRL+V esetnek tűnik.
jawsika
jawsika 2013.12.11. 09:04
Hát mondjuk a Dead Islandot számomra épp az ölte meg, hogy nem volt benne normális mozgás lehetőség. Én anno azt hiányoltam belőle leginkább. A lőfegyverek minimális jelenlétét, meg a zárt, kötött sztorit is zokon vettem. Sandboxot ígértek.
Dark Archon
Dark Archon 2013.12.11. 13:45
Akkor jó, hogy nem olvastam, mit ígértek, mert én elég jól szórakoztam vele, még a Ryder White DLC-t is megvettem. Egy túlélő sztorinak egyébként is alávág a sok fegyver.
további hírek

Elindult a GWENT zárt bétája

PC-n és Xbox One-on kezdődött meg az újabb tesztkör.

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.