Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

PS4-re és X1-re jön a Tomb Raider: Definitive Edition

A különleges kiadást más stúdió fejleszti a két konzolra, de mindkettőm ugyanazt a minőséget fogja nyújtani, mint a PC-s változat.

2013.12.11. 18:05 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Az idén tavasszal megjelent remek Tomb Raider reboot PC-s változata több olyan effektet is tartalmazott, amelyeket az előző konzolgeneráció (most már nyugodtan nevezhetjük a PS3-X360 duót előzőnek) még nem támogatott, így azok valamennyire lebutított változatot kaptak. Már hetek óta él a köztudatban a játék különleges kiadásának, a Tomb Raider: Definitive Editionnek a léte, amelyet csak most erősített meg hivatalosan is a Square Enix kiadó. Egyelőre kizárólag az új konzolokra, vagyis PlayStation 4-re és Xbox One-ra jelentették be a játékot, amelyet két külön stúdió készít: a PS4-es változaton a Nixxes csapata, míg az X1-es kiadáson a United Fronts dolgozik. Az ígéretek szerint mindkét konzolon ugyanazt a grafikai színvonalat láthatjuk majd viszont, amelyet a PC-s változat képviselt tavasszal, így Lara realisztikus haj-animációja is vissza fog köszönni. Emellett mindekét konzol egyedi képességeit is igyekeznek kihasználni: a DualShock 4 narancssárgán és vörösen fog világítani, ha épp fáklyát gyújtunk, valamint fel-felvillan, ha lövések dördülnek el. Az X1 esetében teljes Kinect 2.0 támogatásra számíthatnak a játékosok, így akár hangvezérléssel is lehet majd fegyvert és felszerelést váltani, valamint navigálni bizonyos menüpontok között, míg a kézmozdulatokkal a felkutatott ereklyéket forgathatják.
A csomag tartalmazni fogja az összes megjelent DLC-t is, de arról egyelőre nem érkezett hír, hogy a gyűjtemény PC-re is elérhető lesz-e. A megjelenés sincsen nagyon messze, ugyanis január 24-én érkezik meg a játék. ■

Tomb Raider (2013)
A legutóbbi Tomb Raider (2013) cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.