Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Januárban jön az Europa Universalis IV első kiegészítője

A Conquest of Paradise az új világ felfedezéséről és meghódításáról szól. A fejlesztők meghirdettek egy történetíró pályázatot is.

2013.12.13. 12:56 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Paradox Interactive bejelentette, hogy megjelenési dátumot kapott a saját fejlesztésű stratégiai játék, az Europa Universalis IV első kiegészítője. A Conquest of Paradise az új világot, vagyis az amerikai kontinenst adja a játékhoz, így a játékosok új játszóteret hódíthatnak meg birodalmukkal. Ebben nem csupán a többi hódító nép, de az őslakosok is igyekeznek meggátolni őket. A kiegészítő január 14-én válik elérhetővé PC-re, Macre és Linuxra.
A Paradox Interactive emellett meghirdette a Paradox Short Story Contest 2014-et is, amely egy történetíró pályázat. A résztvevők feladata, hogy történelmi események alternatív kimeneteléről írjanak lebilincselő elbeszélést nagyjából 5000 szó terjedelemben. A megkötés, hogy az eseményeknek 1444 és 1821 között kell játszódnia, hiszen ez az Europa Universalis IV időterjedelme is. A nyertes pályaművek bekerülnek a jövőre megjelenő Paradox Books jövőre megjelenő kötetébe, amelyben többek között Harry Turtledove művei is szerepelni fognak. A pályázat részletes leírását a hivatalos oldalon olvashatjátok. ■

Europa Universalis IV
A legutóbbi Europa Universalis IV cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.