Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

The Incredible Adventures of Van Helsing II

The Incredible Adventures of Van Helsing II részletek

A magyar fejlesztésű hack'n'slash második részéről eddig nem sokat árultak el a készítőik, de most megosztottak néhány részletet.

2013.12.15. 15:35 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Nem sikerült rosszul a hazai NeocoreGames legutóbbi játéka, a The Incredible Adventures of Van Helsing, amelyből egész trilógiát terveznek. Ennek második felvonását még a nyár folyamán be is jelentették, de azóta szinte semmit nem árultak el róla, egészen mostanáig. Az elmúlt napokban ugyanis megosztottak néhány részletet a közönséggel.
Az új részben visszatér a már ismert három karakterosztály, amelyet az első részben csak DLC-k formájában lehetett megszerezni. Így ezúttal már kezdettől fogva választhatunk a Hunter, a Thaumaturge és az Arcane Mechanic között, amelyek természetesen egészen eltérő módon állnak hozzá a harcokhoz. Visszatér a főhadiszállásunk is, ahol felhalmozhatjuk a kalandjaink során összegyűjtött értékeket, kereskedhetünk, új eszközöket készíthetünk, valamint ugrálhatunk bizonyos helyszínek között és mellékküldetéseket vállalhatunk el. Bázisunkat trófeákkal dekorálhatjuk majd ki. Tovább bővül a várvédős minijáték, amelyben nem csupán bázisunkat, de más fontos helyszíneket is meg kell majd védenünk. Megjelenik egy menedzsment funkció is, amelyben az ellenállók szervezése lesz a feladatunk: megfelelő fegyverekkel kell őket ellátnunk, valamint különleges eszközöket felkutatnunk, hogy még erősebbek legyenek. Visszatér Katarina szelleme is, aki saját fejlődési rendszert kap, de szarkazmusa a régi marad. A fegyverkészítés és bűvölés mellett lehetőségünk lesz a mágikus tárgyakat elemeire szedni, így juthatunk hozzá mágikus összetevőihez, amelyeket így máshoz használhatunk fel. Kalandjaink során felkutathatjuk a Chimerát, amelyet az oldalunkra állítva külön is fejleszthetünk és szorult helyzetben megidézhetünk. Emellett el is küldhetjük a túlvilágra, hogy kincsek után kutasson. A többjátékos módban egyszerre nyolcan eshetnek egymásnak a PvP módban, míg a kooperatív módban négyen vághatnak neki közösen a kalandoknak.
A fejlesztők a megjelenési dátumról egyelőre nem árultak el részleteket. ■

hozzászólások (0)

további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.