Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Alien: Isolation Alien: Isolation

Kiszivárgott képek az Alien: Isolationből

Eddig keveset hallhattunk róla, a napokban viszont néhány kép látott napvilágot, amelyek könnyen származhatnak a játékból is.

2013.12.15. 18:43 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Creative Assembly dolgozik a következő Aliens játékon, az Alien: Isolation címet viselő alkotáson. A játékot még októberben jelentették be hivatalosan (mivel lényegében 2011 óta lehetett tudni, hogy dolgoznak rajta), de túl sokat nem árultak el róla, mindössze azt tudni, hogy a lopakodós elemeket vegyítik a vérgőzös akcióval.
A napokban érdekes képek bukkantak fel a világhálón, amelyekről azt feltételezik, hogy a játékból származnak. Kettőn egy űrhajó fedélzetét vagy épp egy űrállomás valamely helyiségét láthatjuk, míg egy kép szkafandereket ábrázol. A legsokatmondóbb azonban a negyedik, amelyen egy mozgásérzékelőhöz megszólalásig hasonlító eszközt láthatunk. Persze amíg valamilyen hivatalos megerősítés vagy cáfolat nem érkezik a képekkel kapcsolatban, érdemes azokat fenntartásokkal kezelni, hiszen az utóbbi időben kellemetlen divattá vált a várakozó játékosok hamis információkkal való heccelése.
Az Alien: Isolation a tervek szerint 2014-ben jelenhet meg PC-re, PlayStation 3-ra, Xbox 360-ra, valamint PlayStation 4-re és Xbox One-ra. Addig biztosan kapunk még képeket és videókat is. ■

előző
következő
Kiszivárgott képek az Alien: Isolationből
Kiszivárgott képek az Alien: IsolationbőlKiszivárgott képek az Alien: IsolationbőlKiszivárgott képek az Alien: IsolationbőlKiszivárgott képek az Alien: Isolationből
Alien: Isolation
A legutóbbi Alien: Isolation cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Elindult a GWENT zárt bétája

PC-n és Xbox One-on kezdődött meg az újabb tesztkör.

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.