25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Megjelent a GTA Online szerkesztője

A hétvégén elérhetővé vált a tartalomszerkesztő, amelyet a fejlesztők is használtak, így mostantól a játékosok fantáziáján múlik, mit hoznak ki belőle.

Írta: GeryG

A Rockstar Games az ígéreteknek megfelelően a hétvégén elérhetővé tette a Grand Theft Auto V többjátékos módjának tartalomszerkesztőjét. Ennek segítségével mostantól a játékosok is teljesen egyedi deathmatch, team deathmatch, race, GTA race és rally race eseményeket készíthetnek és oszthatnak meg. A legjobb munkák pedig megkapják a Rockstar Verified Jobs plecsnit is.
"A játékosok is hozzáférhetnek bizonyos eszközökhöz, amelyeket a grafikus és programozó csapatok használtak, így elkészíthetik saját vérfürdőjüket, benzingőzös futamukat vagy őrjítő légi csatájukat." - olvasható a fejlesztők közleményében, amelyben egy másik nagyon fontos dologra is kitértek - "Tudjuk, hogy a GTA Online közössége már nagyon ki van éhezve a kooperatív rablóküldetésekre. Jelenleg is ezeken dolgozunk, hogy a lehető legjobbak és legszórakoztatóbbak legyenek. Figyeljétek a híreket jövőre is!"

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

Grand Theft Auto V

Platform:

Fejlesztő: Rockstar Games

Kiadó: Rockstar Games

Megjelenés:
2013. szeptember 17. PS3, X360
2014. november 18. PS4, X1
2015. április 14. PC
2022. március 15. PS5, XSX

» Tovább a játék adatlapjára

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!