Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Megjelent a Killing Floor: Calamity

A játék kizárólag OUYA-ra érhető el.

2013.12.19. 10:21 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Tripwire Interactive korábban olyan játékokat tett le az asztalra, mint a Red Orchestra széria, a The Ball vagy a Zeno Clash, de az ő nevükhöz fűződik a Killing Floor is. Utóbbi eredetileg egy 2005-ben megjelent Unreal Tournament 2004 mod volt, amely 2009-ra önálló játékká nőtte ki magát. A Toadman Interactive elkészítette a játék új változatát, a Killing Floor: Calamityt, amely azonban kizárólag OUYA-ra érhető el.
A történet Angliában játszódik, ahol a hadsereg klónozási kísérletei a lehető legrosszabb forgatókönyvet követték, így bekövetkezett a katasztrófa. A játékos egy katonát alakít, akit azért küldtek a helyszínre, hogy rendet tegyen. Míg az eredeti játék egy vérbeli FPS volt, addig az új kiadás tökéletesen alkalmazkodott a konzol adottságaihoz, így a kameranézet is változott, mostantól felülnézetből irányíthatjuk karakterünket. Kapunk kétszemélyes helyi kooperatív módot is, valamint fejleszthető perkeket. Összesen 21 karakter közül válogathatunk, akiknek 35 fegyver áll a rendelkezésére.
A Killing Floor: Calamity tegnap jelent meg, a premier mellé néhány kép és a launch trailer is társult. ■

előző
következő
Megjelent a Killing Floor: Calamity
Megjelent a Killing Floor: CalamityMegjelent a Killing Floor: CalamityMegjelent a Killing Floor: CalamityMegjelent a Killing Floor: CalamityMegjelent a Killing Floor: Calamity

hozzászólások (0)

további hírek

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!

Év játéka 2016. szavazás

Ismét olvasóink szavazatai döntenek a díjak sorsáról.

Nyereményjáték gamescomos lootért!

Pólók, pendrive, párna és sok más jóság vár Rátok.

Injustice 2 sztori trailer Brainiac tálalásában

A második rész épp ott veszi fel a fonalat, ahol az első letette.

Idegenvezetés a Mass Effect: Andromeda hajóján

Új előzetes mutatja be a Tempestet és a gyomrában pihenő Nomadot.