Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Watch_Dogs Watch_Dogs

Driver játék lett volna a Watch_Dogs

A játék tulajdonképpen már régen elkészült, csak épp jövő tavasszal jobb eladásokat produkálhat. Az is kiderült, hogy eredetileg egy újabb Driver játék lett volna.

2013.12.20. 18:25 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Amióta a Ubisoft októberben bejelentette, hogy többek között a Watch_Dogs premierje is jövő tavaszra tolódott, túl sokat nem lehetett hallani a játékról. A halasztás okaként akkor a szokásos indokot jelölték meg: további időre van szükség a tökéletességhez. Sokan már akkor is úgy vélekedtek, hogy ez csak porhintés, a valós ok a Rockstar Games játéka, a Grand Theft Auto V közeli premierjében keresendő. Bár témájukban gyakorlatilag semmi közös nincs, mégis a játékosok valószínűleg sokkal kevesebbet vásároltak volna egy újabb nyitott világú, AAA kategóriás (vagyis nem olcsó) játékból. A Ubisoft részéről mindezt a napokban Laurent Detoc erősítette meg, aki úgy fogalmazott, hiába lett volna az új konzolgeneráció garantáltan legsikeresebb nyitócíme, a GTA V-tel szemben hendikeppel indult volna. A Rockstar játékának ugyanis már kiforrott közönsége van, akik kötődnek a szériához, ezzel szemben a Watch_Dogs egy vadonatúj cím, így még ki kell alakítania a maga rajongótáborát. E nyilatkozat fényében tekinthetjük úgy is, hogy a játék lényegében már készen van, csak épp a francia kiadó úgy értékelte, tavasszal biztosan jobb eladásokat fog produkálni, mivel addigra a GTA V körüli felhajtás már régen lecseng majd.
A napokban egy másik érdekes részlet is kiderült a játékkal kapcsolatban. Az ugyanis eredetileg a szebb napokat megélt Driver széria legújabb epizódjaként látta meg a napvilágot, ám idő közben azt törölték, a hamvaiból pedig megszületett a jövő év talán legjobban várt játéka.
"A Watch_Dogs nem Watch_Dogsként indult. Egy autós játék motorján dolgoztunk, amelyhez rendelkezésünkre álltak a Driver jogai. Ez évekkel ezelőtt volt. De idővel úgy véltük, nem ilyen autós játékot szeretnénk, így töröltük a projektet és újat kezdtünk. A Watch_Dogs projekt egy másik játékként vette kezdetét, de ez idővel megváltozott." - nyilatkozta Detoc.
A Watch_Dogs jelen állás szerint jövő tavasszal érkezhet meg PC-re, PlayStation 3-ra, Xbox 360-ra, WiiU-ra, valamint PlayStation 4-re és Xbox One-ra. ■

előző
következő
Driver játék lett volna a Watch_Dogs
Driver játék lett volna a Watch_DogsDriver játék lett volna a Watch_DogsDriver játék lett volna a Watch_Dogs
Watch_Dogs
A legutóbbi Watch_Dogs cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.