Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

War Thunder

Tartalmas frissítés a War Thunderhez

Több mint 20 új repülő, új fejlődési rendszer, új térképek és DirectX 11 támogatás.

2013.12.21. 11:50 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Gaijin Entertainment újabb frissítéssel jelentkezett a War Thunderhez, az 1.37-es patch bőséges tartalommal érkezett meg. Több mint 20 új repülővel bővült az egyébként is hatalmas kínálat, így most már több mint 300 gépet lehet feloldani. Az újak között szerepel a japán Ki-84 vadászrepülő, az orosz I-185 és La-9, valamint a német Hs. 129B-3 is. A játék egyik problémája volt, hogy viszonylag kevés pálya egéről radírozhatták le egymást a pilóták, ez a lista most nyolc vadonatúj térképpel bővült. Ráadásul a War Thunder mostantól támogatja a DirectX 11-et is, így a pályák soha eddig nem látott részletességgel pompáznak majd a monitorokon. Az egyik legfontosabb újítás azonban a fejlődési rendszer megújulása. Mostantól a játékosok meghatározhatják, hogy melyik repülőt szeretnék következőnek feloldani, így minden csatával (az adott nemzet színeiben) ehhez kerülhetnek közelebb. Az új frissítés további lépés a Ground Forces kiegészítő előkészítésére, amelynek zárt bétája jelenleg is zajlik. Ezen elsősorban azon vehetnek részt, akik novemberben teljesítették a játékban a különleges kihívásokat. Azok, akik ennek nem tettek eleget, de mégis szeretnének részt venni, megvásárolhatják a játék valamelyik gyűjtői csomagját.
Az 1.37-es frissítés részletes leírását a hivatalos oldalon olvashatjátok. ■

előző
következő
Tartalmas frissítés a War Thunderhez
Tartalmas frissítés a War ThunderhezTartalmas frissítés a War ThunderhezTartalmas frissítés a War ThunderhezTartalmas frissítés a War ThunderhezTartalmas frissítés a War ThunderhezTartalmas frissítés a War Thunderhez
War Thunder
A legutóbbi War Thunder cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #8

A hatodik küldetéssel folytattuk a végigjátszást.

Íme, a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands szóló módja

Az eddigi előzetesek rendre a kooperatív módot promózták, hát most megnézhetjük, milyen lesz egyedül játszani.

Már elérhető a Might & Magic Showdown korai változata

Megelevenednek az asztali szerepjátékok csatái.

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!

Év játéka 2016. szavazás

Ismét olvasóink szavazatai döntenek a díjak sorsáról.