Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Jól halad a Mass Effect 4 fejlesztése

A játék már lényegében játszható formában van.

2013.12.21. 16:11 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A trilógia lezárásával nem kell végérvényesen búcsút vennünk a Mass Effect univerzumától, mivel a BioWare javában készíti a Mass Effect 4-et. Ezt már tudjuk bő egy éve, de a legújabb hírfoszlányok szerint a játék mára már eljutott a játszható állapotig. Erre utal legalábbis a BioWare Edmonton és a BioWare Montreal vezetőjének, Aaryn Flynnek a napokban tett Twitter bejegyzése:
"Nagy élmény játszani az új Mass Effecttel Montrealban. Ambíciózus, gyönyörű, újszerű, de felismerhető. És szórakoztató." - áradozott Flynn.
Mivel a játékról a fejlesztők egyelőre alig árultak el valamit, csak találgatni lehet, hogy merre viszik tovább a szériát, miután azt az egyet leszögezték, hogy nem folytatják Shepard történetét. A játék alatt a Frostbite motor teljesít majd (vagyis szakítottak az Unreal Engine-nel), amelyhez rengeteget felhasználnak a Dragon Age: Inquisition anyagaiból is. Ebből arra lehet következtetni, hogy az új epizód sokkal inkább lesz szerepjáték, mint akciójáték. Erre a kérdésre egyelőre nincs konkrét válasz, így türelmesnek kell lennie a rajongóknak, amíg a fejlesztők elérkezettnek látják az időt, hogy velük is megosszák a játékot. A legutóbbi tervek szerint a Mass Effect 4 valamikor 2014 második felében jelenhet meg. ■

Mass Effect: Andromeda
A legutóbbi Mass Effect: Andromeda cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Már elérhető a Might & Magic Showdown korai változata

Megelevenednek az asztali szerepjátékok csatái.

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!

Év játéka 2016. szavazás

Ismét olvasóink szavazatai döntenek a díjak sorsáról.

Nyereményjáték gamescomos lootért!

Pólók, pendrive, párna és sok más jóság vár Rátok.

Injustice 2 sztori trailer Brainiac tálalásában

A második rész épp ott veszi fel a fonalat, ahol az első letette.