Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Több vasat tart a tűzbe a Codemasters

Egy rajongói kérdésre meglehetősen sejtelmes választ adott, amelyből úgy tűnik, nem is egy rallys játékon dolgoznak jelenleg.

2014.01.09. 16:31 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Codemasters egyike a legelismertebb autósjáték-fejlesztő cégnek. Az elmúlt években számtalan alkotással örvendeztették meg a virtuális száguldozás szerelmeseit, játékaik pedig több műfajt is lefedtek a rallytól egészen az utcai versenyzésig. Egyik legkedveltebb szériájuk sokáig a Colin McRae nevével fémjelzett rallys sorozat volt, ám a versenyző tragikus halálát követően új néven folytatódtak a versenyek, így született meg a Dirt széria. Ez a mai napig három epizódot és egy mellékágat (Dirt: Showdown) élt meg, de a csapat a jelek szerint javában dolgozik egy újabb projekten. Vagy nem is egyen?
Egy rajongó ugyanis a napokban feltette az egyszerű kérdést: "Most egy rallys játékon dolgoztok, ugye?" Erre meg is érkezett a meglehetősen sejtelmes válasz: "Nem egy rallys játékon dolgozunk. ;)"
Persze a fenti válaszból még nem érdemes messzemenő következtetéseket leszűrni, de mindenképpen elgondolkodtató, már csak annak fényében is, hogy a legutóbbi rallys alkotás immáron közel két éves. Vagyis, lassan tényleg itt az ideje valami újdonsággal előrukkolni. ■

hozzászólások (0)

további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.