Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

What She Didn't Say - újabb független horror készül

A játék a párizsi metróba kalauzolja a játékosokat.

2014.01.10. 09:38 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Ki ne gondolkodott volna már el azon, miközben metróval utazott valamerre, hogy vajon mi történne, ha hirtelen az alagút közepén leállna a szerelvény és elmenne az áram (pláne, hogy ez nálunk szinte mindennapos)? Ezt az ötletet járja körbe a független Bathory Games napokban bejelentett játéka, a What She Didn't Say. A történet egy Párizsban élő (a fejlesztők ugyanis franciák) fiatal apukáról, Alexről szól, aki metróval utazik kislányáért az iskolába. Azt tervezik, hogy megünneplik a kislány kilencedik születésnapját, ám a metró váratlanul megáll két állomás között. Alexnek csak ekkor tűnik fel, hogy valójában teljesen egyedül van az egész szerelvényen és valami nagyon nincs rendben. Elindul hát a legközelebbi állomás vélt irányába, hogy segítséget kérjen.
A játék a manapság egyre népszerűbb menekülős horrorok táborát erősíti, mivel ezúttal sem lesz semmilyen fegyverünk, mindössze elfutni tudunk a ránk leselkedő veszélyek elől. Az első trailer alapján egy titokzatos alak lesz folyamatosan a nyomunkban, de az egyelőre nem derült ki, hogy ki ő és pontosan mit is akar (lehet, egyszerű ellenőr, de előlük is rendszeresen menekül mindenki...). A video alapján a hangulat nagyon rendben lesz, a párizsi metró atmoszférája, a hirtelen kialvó fények, a hátborzongató hangok a hátunk mögül, mind ígéretesek. A megjelenítésért a Unity Engine felel, amely egészen jól teljesít. Sajnos az alábbi trailer egyelőre nem tartalmaz valódi játékmenetet, mindössze az alapkoncepciót hivatott bemutatni.
A What She Didn't Say kizárólag PC-re készül, de egyelőre nem kapott megjelenési dátumot. ■

előző
következő
What She Didn't Say - újabb független horror készül
What She Didn't Say - újabb független horror készülWhat She Didn't Say - újabb független horror készülWhat She Didn't Say - újabb független horror készülWhat She Didn't Say - újabb független horror készül

hozzászólások (0)

további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.