Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Titanfall

Titanfall - a szabad mozgástér korlátozza a létszámot

Nagy port vert fel, hogy a márciusra várt játékban egyszerre legfeljebb 12 játékos eshet egymásnak. A fejlesztők igyekeztek megmagyarázni ennek az okát.

2014.01.11. 12:40 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Mi is beszámoltunk róla, hogy a Respawn Entertainment legfeljebb 12 főre korlátozta a Titanfall meccsenkénti létszámát. Ez nagy port kavart fel, mivel a játékosok egybehangzó véleménye szerint ez a szám túl alacsony. A fejlesztők reagáltak is a háborgásra és igyekeztek megmagyarázni a döntés hátterét.
"Minél nagyobb a létszám, annál jobban romlik a játékélmény. A legtöbb játékkal ellentétben, ahol leülhetsz és bevédheted a szoba két bejáratát, a Titanfallban bármikor megtámadhatnak a hátad mögötti ablakon keresztül, vagy a baloldali ablakon keresztül, de akár szemből vagy a lépcsők felől, az ajtókon keresztül, lényegében bármerről. Alapvetően egyszerre öt irány van, ahonnan támadás érhet, ezért ha növelnénk a létszámot, sokkal nagyobb lenne az esélye, hogy hátba lőnek, a játékosok sokkal nehezebben kontrollálhatnák a környezetüket." - magyarázta Justin Hendry, vezető designer.
Később kitért az MI által vezérelt egységekre is, megerősítette, hogy velük és a titánokkal egyszerre akár ötvenen is lehetnek az adott pályán. A titánokat nem csak mi irányíthatjuk, hanem az MI is, ilyenkor egyfajta támogató-védő feladatot látnak el. Emellett emlékeztetett arra is, hogy ezt a játékot ne egy egyszerű Call of Duty klónként kezeljék a játékosok, mert egészen más játékmenettel rendelkezik.
A Titanfall PC-re, Xbox 360-ra és Xbox One-ra készül, a tervek szerint március 14-én jelenik meg. ■

Titanfall
A legutóbbi Titanfall cikkek, hírek

hozzászólások (6)

GeryG
GeryG 2014.01.11. 13:32
Én továbbra is tartom, hogy nem lesz gond a játékkal. Tényleg ne hasonlítsuk a BF-hez, mivel már csak a játékmenetben sincsen bennük semmi közös. Ja, de van, lőni kell... Olyan ez mintha összehasonlítanánk a Civilizationt a Warcrafttal.
Elhiszem, hogy a 12 fő elsőre nagyon kevésnek tűnik, de hogy mindenki előre látatlanban fikázza a játékot miatta, azt már nem értem.
SwitcX88
SwitcX88 2014.01.11. 17:46
Miért jön ide mindig a bf? Semmi köze hozzá, maradjon meg abban a 64-es hentelés.
stero
stero 2014.01.11. 18:05
Online hentelés járművekkel. Na vajon hogy jön ide a BF? Vajon hogyan is ..
SwitcX88
SwitcX88 2014.01.11. 18:13
:-D Kb. sehogy, csak ezt várod ettől a játéktól is más köntösben.
GustyX
GustyX 2014.01.11. 18:23
Lesznek benne járművek is???

Szerintem az aggodalom, meg az előzetes fikázás az arányok miatt van. Ilyen kevés játékos, ilyen nagy pályákra (már ha a titanokkal sem egy helyben álló turretként szeretnénk játszani)? Noobként élvezet lesz pár perc gyaloglás/jetpackezés után találok végre egy ellenfelet, aki egyből lelő. És így folytatódik tovább, néha nekem sikerül majd ölnöm. Titánba pattanva meg nem lehet beleaközepébe osztani az áldást a kevés ember miatt, akik körbe fognak ugrálni bennünket:D.
Vagy a titánoknak nem lesz értelme a kis pálya miatt.
további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.