Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Pocket Troops a Kickstarteren

Újabb érdekes játék várja a rajongók támogatását.

2014.01.19. 12:51 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Néhány nappal ezelőtt rajtolt el a Pocket Troops Kickstarter kampánya. A játékot a heyworks csapata fejleszti, akik kifejezetten a mobil platformra szakosodtak. Érdemes megemlíteni, hogy a stúdiónak emellett három sikeres Kickstarter kampánya is van.
A Pocket Troops egy háborús játék lesz, amelynek lényege a gyorsaság. A fejlesztők azt szeretnék, ha bármikor, bárhol (akár a dugóban, vagy egy unalmas értekezleten) előkaphatnánk a játékot egy villámgyors kör erejére. Hat különböző karakter közül lehet választani, amelyek természetesen teljesen eltérő tulajdonságokkal bírnak. A mi feladatunk, hogy bázisunkon egyenként kiképezzük és felszereljük őket, sőt, még etetnünk is kell őket. Ezzel szemben a harctéren már csak izgulhatunk katonáinkért, ilyekor ugyanis az MI irányítja őket, mi csak a kamerát kezelhetjük.
A játék jelenleg csak iOS-re készül, de megfelelő támogatás esetén Androidra és Windows Phone-ra is elkészülhet. A kitűzött minimum cél 55 000 dollár, amelynek elérésére még 25 nap áll rendelkezésre

hozzászólások (1)

Lacko
Lacko 2014.01.20. 14:25
Az a baj, hogy ilyen játékból már így is kismillió van az appstore-ban és ha a hayworks nevét nem keverem össze mással, akkor ők eleve arra szakosodtak, hogy számtalan in-app vásárlási opció van, amitől még jobbak lesznek a katonáid. Na ilyenből meg aztán megszámlálhatatlanul sok van.

Persze minden kickstarter projectnek drukkolok, de azért az egyedi ötleteknek jobban. Ez most kb olyan lenne, mintha gyűjtést rendeznék egy II. világháborús RTS-re. ;)
további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.