Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Evolve Evolve

Bemutatták az Evolve karaktereit

Néhány nap leforgása alatt bemutatták a négy harcost.

2014.01.20. 13:46 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Év elején jelentette be a 2K Games, hogy a Turtle Rock Studios (Left4Dead) műhelyében készül az Evolve. A játékban egy négyfős alakulat harcol egyetlen űrlénnyel, amelyet szintén egy játékos irányít. Az alakulat négy tagja természetesen teljesen eltér egymástól, akiket mára részletesen be is mutattak a készítők.
Először - néhány nappal ezelőtt - Markov debütált. Ő az assault osztályt képviseli (tudni érdemes, hogy egy osztályon belül több választható karakter is lesz, de egyelőre csak őt ismerhetjük), vagyis a nyers tűzerőben hisz. Ennek ellenére óva intenek tőle, hogy magányos harcosként elszakadjunk a csapatunktól, ugyanis közösen sokkal ütőképesebbek lehetünk. Markov képes erőteret maga köré vonni, így egy időre megvédheti magát az ellenséges támadásoktól. A fejlesztők összességében úgy fogalmaztak vele kapcsolatban, hogy ő a tradicionális FPS-ekhez legközelebb álló karakter.
A következő debütáló Griffin, a trapper, vagyis aki a csapdákért felelős. Egyfajta szigonypuskával van felfegyverezve, amellyel bizonyos időre visszatarthatja az idegent. Emellett lokátorokkal is rendelkezik, amelyek jelzik a közelben ólálkodó idegeneket. A legfontosabb eszköze mégis a mobil pajzs, amellyel egyfajta arénába képes zárni az idegeneket (és a bolygó egyéb élőlényeit). Ugyanakkor ebbe az arénába a többi játékos sem léphet be.
A support osztályt Hank képviseli, aki bárhol, bármikor képes ideiglenes fedezékeket emelni. Géppuskája mellett egy lézerrel is fel van szerelve, amellyel a kisebb vadállatok ellen védekezhet, illetve megjelölhet távoli veszélyforrásokat a többiek számára. Kérhet egyfajta tüzérségi támogatást is egy adott területre, valamint egyedül ő képes láthatatlanná válni.<{r> A csapat negyedik tagja Val, a medic. Az ő gyógyító képessége leginkább a Team Fortress 2-ből lehet ismerős. Támadó fegyvere önmagában nem túl hatékony, viszont használata után társainak megnő a sebzése. Végül képes egy bizonyos körön belül átmeneti adrenalin löketet adni a csapattársainak. Minden karakter rendelkezik egy sokkolópisztollyal is, amellyel nem csupán lelassíthatják az állatokat, de meg is jelölhetik a csapattársak számára.
Az Evolve a tervek szerint valamikor idén ősszel jelenhet meg PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. ■

Evolve
A legutóbbi Evolve cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.