Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Alien: Isolation Alien: Isolation

Képeken az Alien: Isolation idegenje

Új képek bukkantak fel a világhálón, amelyeken közelről nézhetitek meg a játékban szereplő idegent.

2014.01.20. 20:44 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Ismét hallatott magáról a Creative Assembly új játéka, az Alien: Isolation. A kifejezetten az első mozi hangulatát visszahozni kívánó játék sokkal inkább lesz túlélőhorror, mintsem akciójáték. Mi Ripley lányát alakítjuk majd, aki anyja eltűnése után nyomoz a világűr távoli szegletében, ám szerencsétlenségére testközelből ismerkedhet meg ő is az egyik idegen lénnyel. Már láthattunk videót és képeket is a játékból, ám azokon maga az idegen nem nagyon volt megfigyelhető. A mostani új képeken viszont már egészen közelről ismerkedhettek meg a lénnyel, valamint a játék néhány helyszínével. Az egyik képen ráadásul egy szerencsétlenül járt szintetikus maradványai is felbukkannak, vagyis ők is jelen lesznek a játékban.
Az Alien: Isolation jelen állás szerint még idén megjelenhet PC-re, PlayStation 3-ra, Xbox 360-ra, valamint PlayStation 4-re és Xbox One-ra. ■

előző
következő
Képeken az Alien: Isolation idegenje
Képeken az Alien: Isolation idegenjeKépeken az Alien: Isolation idegenjeKépeken az Alien: Isolation idegenjeKépeken az Alien: Isolation idegenjeKépeken az Alien: Isolation idegenjeKépeken az Alien: Isolation idegenjeKépeken az Alien: Isolation idegenjeKépeken az Alien: Isolation idegenje
Alien: Isolation
A legutóbbi Alien: Isolation cikkek, hírek

hozzászólások (1)

YuriLexandro
YuriLexandro 2014.01.20. 22:19
Nehéz lesz végigvinni, szívroham nélkül :) Az ilyen fegyver nélkül mászkálós játékok valóban félelmetesek, és pont ez benne a félelmetes, nem a terep, grafika vagy a szörny hanem hogy nincs mivel visszavágni, az a kiszolgáltatottság, amikor az egyetlen esély a menekülés vagy elbújni. Remek kis játék lesz, szerintem :)
további hírek

Bejött a váltás a Resident Evil 7-nek?

Befutottak az első külföldi értékelések.

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #8

A hatodik küldetéssel folytattuk a végigjátszást.

Íme, a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands szóló módja

Az eddigi előzetesek rendre a kooperatív módot promózták, hát most megnézhetjük, milyen lesz egyedül játszani.

Már elérhető a Might & Magic Showdown korai változata

Megelevenednek az asztali szerepjátékok csatái.

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!