Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

World of Tanks

Új játékmóddal bővül a World of Tanks

Az új játékmód és az új helyszín a 8.11-es frissítéssel érkezik meg.

2014.01.23. 20:50 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Wargaming felfedte az első részleteket a World of Tanks készülő 8.11-es frissítéséről. A szokásos hibajavításokon és módosításokon túl új játékmód és új harctér is érkezik az ingyenes játékhoz.
"A rajongói visszajelzéseket mindig is kiemelten kezeltük. A rajongók hosszú ideje szeretnék, ha lenne nemzeti csapatok közötti összecsapás, ezért nagyon örülünk, hogy hamarosan ez a kérésük valóra válik." - nyilatkozta Mike Zhivets, a játék producere.
Az új játékmód a Confrontation nevet fogja viselni és lehetővé teszi, hogy azonos nemzet tankjaival játszók csapatot alkossanak és összemérjék tudásukat egy másik, hasonlóan összeállt csapat ellen. Emellett a frissítéssel megérkezik a Windstorm nevű pálya is, amely egy európai hadszíntér lesz. A Himmelsdorf pálya kap egy téli változatot, valamint a Ruinberg is felújításon esik át. ■

hozzászólások (11)

gamator
gamator 2014.01.24. 15:33
Nekem nem az zavar, hogy fiktív tankokkal kell menni, hanem az hogy ezek sokkal jobbra vannak megcsinálva mint a történelmi tankok. Elég vicces amikor egy a második világháborúban bizonyított történelmi tankkal küzdök egy olyan tank ellen amit a háború után firkantott le valaki egy papírfecnire, de sosem derült ki róla, hogy mit tud a valóságban. Rajzolni könnyű szupertankot, de azt le is kell gyártani és ki kell menni vele a terepre. Tudom, hogy ez egy "fiktív" játék, de szerintem ez így egyfajta népbutítás. És ez különösen akkor idegesítő ha a fenn említett remek matchmaking esete áll fenn.
LordMatteo
LordMatteo 2014.01.24. 15:40
Húha, itt valakinek nagyon fájt valami. Csak nem a tények? :D

Tudom, hogy bizonyos szintű érzelmi intelligencia szükségeltetik ehhez, hogy átérezzük, illetve az intelligenciahányados egy bizonyos szint feletti jelenléte sem árt, hogy agyilag is felfogja a sok játékos, hogy olyan játék nincs, ahol mindig győzni lehet (és azt tudom, hogy ezek sokakból hiányoznak). Ez a játék a szintezés miatt úgy működik, hogy ugyanazzal a tankkal egyszer kicsi vagy, egyszer nagy. Nem kibaszásból, meg oroszfejlesztőkkurvaanyját, meg szovjettankOP, hanem mert így igazságos. Én lennék a legboldogabb játékos, ha a T29-esem mindig az első háromban lenne az elején rangsor szerint (a végére úgyis odakerülök :D), de bizony még az is előfordul, hogy tier X-es csatába kerülök vele. Olyankor a Sniper/Mesterlövész a kitűzés, nem a Top gun. Ennyi. Meg kell tanulni alkalmazkodni a játék szabta feltételekhez.

Kapaszkodj meg, mindenki szeretne mindig top tier lenni, hogy csatánként hat-nyolc kill meglegyen, és melle persze a win is. Tényleg, tök komolyan. Mindenki így érez. Ezen mit kell fejtegetni? Mire vártál, valaki megveregeti a vállad, hogy te mekkora jó arc vagy ezért? :D Komolyan, nem értem. Magyarázd el!

Ahhoz pedig külön gratulálok, hogy sikerült magadra venned és nekiállnod személyeskedni, de nem róhatom fel, ha eddig nem tanultál meg értelmesen vitatkozni.
Mercutio9
Mercutio9 2014.01.25. 04:00
Mintha lenne itt egy kisebb képzavar az MM-el kapcsolatban:) Először is, a +/-2 csak tier 3-tól működik, szóval ha bárki tier 5-tel ölt valaha tier 2-t az csak egy fail platoon-nak köszönhető, ugyanez igaz a tier X-el találkozó t29-es történetére (ugye Matteo?:)). Ami a tápláléklánc alját illeti: a játékban a legtöbb tank úgy van kialakítva, hogy amikor teljesen upgrade-elve van, akkor gond nélkül tud maga fölé két szinttel lőni. A trükk az, hogy weak spotokra és a track-re kell menni. Ha ellövöd valaminek a trackjét és a társaid sebzik azt a tankot, azért te ugyanúgy kapsz xp-t. Ha a nálad két szinttel nagyobb dögök mellé/mögé kerülsz, jó eséllyel be fog menni minden lövés.
LordMatteo
LordMatteo 2014.01.25. 08:35
Semmi fail platoon nincs ebben. Az utóbbi három patch óta nem játszom annyit, de előtte elég sokat (T29-en több, mint ezer csatám van), és voltam tier X-es csatában egyedül. Lehet, hogy azóta már nem enged be oda, de ha mégis, fogok képet csinálni. :P

Viszont a lényegen nem változtat, hogy tudni kell nagyobb tankokat is kilőni.
Mercutio9
Mercutio9 2014.01.25. 12:42
Nagyon régóta csak +/-2 van. Egyébként én sem szeretem, ha valaki azért nyíg mert ő van legalul. Egy hétvégére visszahoznám a régi MM-et ami vígan hajigálta össze az M3 Lee-ket az E75-ösökkel.;)
további hírek

Elindult a GWENT zárt bétája

PC-n és Xbox One-on kezdődött meg az újabb tesztkör.

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.