Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Bemutatkozott a The Amazing Spider-Man 2

Eddig csak egy rövidke teasert láthattunk a mozihoz készülő játékból, most viszont az első teljes trailer is megérkezett.

2014.01.24. 21:14 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Az Activision még októberben tudatta a rajongókkal, hogy az új Pókember mozi-trilógiához kapcsolódó videojátékok is új epizóddal jelentkeznek. A második filmmel várhatóan egyszerre fog megjelenni a The Amazing Spider-Man 2 játék is, amelyet természetesen a téma szakértőjének számító Beenox csapata fejleszt. Az októberi bejelentés óta nem sokat hallhattunk a projektről, ám ma megérkezett az első trailer. Bár a játék alapvetően kötődni fog a mozihoz, saját történettel rendelkezik majd. A morálnak kiemelt szerepe lesz: ha csak gondtalanul hálóhintázgatunk keresztül-kasul New York üvegtornyai között (az egész város szabadon bejárható lesz, mint az előző játékban, csak épp sokkal nagyobb), egykettőre gonosztevőknek kiáltanak ki minket (feltételezhetően ebben benne lesz a keze egy bizonyos J. Jonah Jameson nevű alaknak is...). Ha viszont lépten-nyomon segítünk az öreg néniknek átkelni az úttesten, mi leszünk a város ünnepelt hőse.
Az új trailer érdekessége, hogy a narrátor szerepét Kraven, a vadász tölti be. A jelek szerint ő nem ellenfelünk lesz a játékban, hanem éppen a mentorunk, aki igyekszik emberfeletti erőnk mellé megtanítani minket becserkészni áldozatainkat. ■

előző
következő
Bemutatkozott a The Amazing Spider-Man 2
Bemutatkozott a The Amazing Spider-Man 2Bemutatkozott a The Amazing Spider-Man 2Bemutatkozott a The Amazing Spider-Man 2
The Amazing Spider-Man 2
A legutóbbi The Amazing Spider-Man 2 cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Már elérhető a Might & Magic Showdown korai változata

Megelevenednek az asztali szerepjátékok csatái.

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!

Év játéka 2016. szavazás

Ismét olvasóink szavazatai döntenek a díjak sorsáról.

Nyereményjáték gamescomos lootért!

Pólók, pendrive, párna és sok más jóság vár Rátok.

Injustice 2 sztori trailer Brainiac tálalásában

A második rész épp ott veszi fel a fonalat, ahol az első letette.