Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

PlayStation 4-re is jön a Tropico 5

El Presidente is generációt vált és meghódítja a Sony új konzolját is.

2014.01.31. 08:45 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Kalypso Media tavaly nyáron jelentette be, hogy El Presidente ötödször is visszatér, készül a Tropico 5. Akkor arról szóltak a hírek, hogy a játék PC mellett Macre, Linuxra és Xbox 360-ra fog elkészülni, ám most tovább bővült ez a lista. A fejlesztők ugyanis bejelentették, hogy az új konzolgenerációt is meghódítja a játék, egészen pontosan PlayStation 4-re fog megjelenni.
"Örülünk, hogy együtt dolgozhatunk a Sonyval a Tropico 5 PlayStation 4-es változatán. A játék e változata nem csupán a konzolok új generációja felé nyitja meg a sorozatot, de a játékosok új generációi felé is." - nyilatkozta Andrew Johnson, a Kalypso Media vezető munkatársa, akihez csatlakozott Stefan Marcinek is - "Rengeteg új és izgalmas fejlesztési lehetőségünk van, a PlayStation 4-es Tropico 5 pedig új fejezetet nyit a sorozat történetében. Kihasználva a PS4-ben rejlő számítási kapacitást, El Presidente szigete soha nem látott mértékben fog pompázni."
A játékot még a kolonizáció korában kezdhetjük el, hogy az évszázadok során virágzó társadalmat építsünk fel szigetünkön. A korszakoknak megfelelően a nép igényei is folyamatosan változni fognak, de állandóan figyelnünk kell majd az ellenzékre is, akik meg akarják dönteni dinasztiánkat.
A Tropico 5 a tervek szerint még idén megjelenik, de a fejlesztők még nem jelöltek ki konkrét dátumot. Az ígéretek szerint azonban már ez sem várat magára sokáig. ■

Tropico 5
A legutóbbi Tropico 5 cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.