Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Készül a Duke Nukem: Mass Destruction?

Amekkorát bukott a Duke Nukem Forever, akkorát illene szólnia egy esetleges új próbálkozásnak. A pletykák szerint már készül is az új játék.

2014.02.04. 20:55 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Nem is mennék bele a részletekbe, hiszen aki él és mozog a videojátékos társadalomban, az tisztában van a Duke Nukem Forever kálváriájával. Úgy tűnik azonban, hogy az orbitális bukás nem szegte kedvét a fejlesztőknek, ugyanis a jelek szerint komoly bejelentésre készülnek szűk egy hónapon belül. Az Interceptor Entertainment indított útjára egy oldalt, amelyen visszaszámlálás zajlik egy sokat sejtető kép és még többet sejtető háttérzene kíséretében. A számláló bő 21 nap múlva jár le, amikor is megtörténik majd a nagy bejelentés. A neten jelenleg kavargó információmorzsák szerint az új játék a Duke Nukem: Mass Destruction címet fogja viselni és fejlesztésében természetesen a 3D Realms működik közre. Náluk egyébként egy ideje hallani egy bizonyos Ascender nevű projektről, amely könnyen takarhatja Duke új eljövetelét. A játék egy felülnézetes akció-hent lehet PC-re és PlayStationre (igaz, utóbbi esetében nem derült ki, hogy 3 vagy 4, de lehet tippelni...). A látványért ismét az Unreal Engine felel (megint nem derült ki, hogy 3 vagy 4, de itt már nehezebb tippelni...), a rosszfiúkat pedig ismét az űrlények játsszák majd.
Mivel hivatalos reakcióra a visszaszámlálás végéig nem nagyon számíthatunk, így mindent érdemes fenntartásokkal, pletykaként kezelni. ■

Duke Nukem: Mass Destruction
A legutóbbi Duke Nukem: Mass Destruction cikkek, hírek

hozzászólások (1)

Dark Archon
Dark Archon 2014.02.05. 08:47
99%, hogy kamu. Meg egyébként is mindegy, lassan az a játékostársadalom is kihal vagy érdek vesztett lesz, akinek még jelent valamit a név.
további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.