Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Megjelent az AGEOD's Civil War II kiegészítője

Sok órányi játszható tartalommal bővíti az alapjátékot a The Bloody Road South.

2014.02.06. 18:05 | szerző: Lacko | kategória: Játék

"I wish I was in the land of cotton, Old times they are not forgotten" - énekelhetnénk, hiszen az AGEOD's Civil War II kiegészítője - mely a The Bloody Road South alcímet viseli - leginkább a déli területeken zajló későbbi csatákra összpontosít. Új egységeket nem tartalmaz, hiszen az alapjáték is többszáz korabeli egységet megjelenít, ráadásul szinte az összes komolyabb tiszt is szerepelt már benne, a statisztikáikkal együtt.
A Civil War II egy nagyléptékű stratégiai játék, melyben körökre osztva játszhatjuk le az amerikai polgárháború véres éveit. A francia fejlesztő sok-sok játék tapasztalatávál készítették, így a lehető legrészletesebb szimulációt tartalmazza, de úgy, hogy a játékosnak mégse kelljen egy lexikont hordania a fejében. Az AGEOD játékai a "könnyen elkezdhető, de nehezen válhatunk mesterévé" kategóriába tartoznak.
A kiegészítő két új csatát (Gettysburg és Atlanta), az 1862-es év egyéves kampányát (mind a keleti, mind a nyugati hadszíntéren egyet) és végül a nagykampány három, rövidített változatát (mindegyik egy-egy évvel később kezdődik, mint 1861) tartalmazza. ■

Civil War II
A legutóbbi Civil War II cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Már elérhető a Might & Magic Showdown korai változata

Megelevenednek az asztali szerepjátékok csatái.

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!

Év játéka 2016. szavazás

Ismét olvasóink szavazatai döntenek a díjak sorsáról.

Nyereményjáték gamescomos lootért!

Pólók, pendrive, párna és sok más jóság vár Rátok.

Injustice 2 sztori trailer Brainiac tálalásában

A második rész épp ott veszi fel a fonalat, ahol az első letette.