Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Titanfall

Három titán lesz a Titanfallban

A játék megjelenésekor csak háromféle titán lesz elérhető, ám ez később DLC-kel bővülni fog. Az Xbox 360-as változat később jelenik meg.

2014.02.07. 15:56 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Március 14-én jelenik meg a Respawn Entertainment első játéka, az utóbbi időben sok vitát kiváltó Titanfall. A játékban a futurisztikus utcai harcok mellett hatalmas robotok is irányíthatóak, amelyekről a napokban kiderült, hogy háromféle szerepel majd. Az elmúlt hónapokban mindhárom titán (Stryder, Ogre és Atlas) saját trailerben is bemutatkozott. Ahogy néhány héttel ezelőtt nagy port kavart a hír, miszerint mindössze 12-en játszhatnak egy partyban, úgy várhatóan a titánok alacsony számára is sokan húzni fogják a szájukat. Nekik jelenthet némi vigaszt, hogy a megjelenés után DLC-k formájában új titánok érkezhetnek majd.
Szintén a napokban derült ki az is, hogy a Titanfall Xbox 360-as változata nem a PC-s és Xbox One-s kiadással egyszerre érkezik, hanem két héttel később.
"A fejlesztőknek további időre van szüksége, hogy tökéletesre csiszolják az előző generációra szánt kiadást, ezért az Xbox 360-as változat Észak-Amerikában március 25-én, Európában március 28-án jelenik meg. Ez a plusz két hét jobb élményt biztosíthat a világ Xbox játékosainak." - nyilatkozta Patrick Soderland, a kiadó EA munkatársa. ■Titanfall
A legutóbbi Titanfall cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.