Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Tom Clancy's The Division

A The Division 40%-a más stúdiónál készül

Közel a játék felét a Driver: San Franciscót jegyző Ubisoft Reflections készíti.

2014.02.08. 17:23 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Bár alapvetően a Massive Entertainment (vagyis most már Ubisoft Massive) játékaként gondolunk rá, valójában a Tom Clancy's The Division közel felét más stúdió készíti. A beszámolók szerint nagyjából a munka 40%-át a Ubisoft Reflections jegyzi, amely nem egy bizonyos területet, hanem a játék szinte minden részletét érinti. Közreműködnek a főszereplők és az ellenséges egységek modellezésében, a szerepjátékos játékelemek programozásában és Manhattan felépítésében is. Ez egyébként teljesen megszokott a francia kiadó háza táján, előszeretettel osztják fel a nagyobb kaliberű projekteket a stúdiók között: így volt ez a Far Cry 3, a Watch_Dogs, valamint az Assassin's Creed III és az Assassin's Creed IV: Black Flag esetében is. Előbbi háromban történetesen a Ubisoft Reflections is részt vett.
"Komoly munkánk van a The Divisionben látványvilágában és technológiájában. A Massive sokkal nagyobb csapat, de a miénk sem elhanyagolható, művészi, technológiai és design tapasztalataink sokat számítanak. Nagyon szeretjük ezt a játékot, a srácok megőrülnek érte. Néhányuknak élete fő műve lehet, hogy részt vehetnek a projektben. A játék számos területén dolgozunk a főszereplőktől és ellenséges egységektől kezdve a szerepjátékos elemeken át egészen Manhattan modellezéséig és az online rész fejlesztéséig. Így nagyon jelentős rálátásunk és hozzáférésünk van a játékhoz, nem olyan korlátozott, mint korábban az Assassin's Creed III hajós részénél volt." - nyilatkozta Pauline Jacquey, a Ubisoft Reflections munkatársa.
A Tom Clancy's The Division a tervek szerint még idén megjelenhet, de nem kizárt az sem, hogy 2015-re csúszik a premier. A játék PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra készül. ■

hozzászólások (0)

további hírek

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.