Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

World of Tanks

Digitális magazint indít a Wargaming

Exkluzív interjúk, a játékokkal kapcsolatos hírek és interaktív útmutatók találhatók a magazinban.

2014.02.11. 20:32 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Wargaming új területen is igyekszik kipróbálni magát. A World of Tanks és a World of Warplanes fejlesztője és kiadója ugyanis saját digitális magazin készítésébe fogott, amely természetesen a saját játékokkal foglalkozik. A magazin a Let's Battle címet viseli és az első száma már ingyen elérhető iOS-re és Androidra.
"Mindig keressük a rajongóink szórakoztatásának új lehetőségeit. A digitális magazinnal minden korábbinál bővebb tartalmat nyújthatunk a közösségnek, olyan publikációkkal, amelyek kielégítik a modern játékok legújabb technokrata generációja és az elvakult militaristák igényeit." - nyilatkozta Alexander Shilyaev a kiadó vezető munkatársa.
A magazin a játékokhoz kapcsolódó hírek mellett exkluzív interjúkat tartalmaz a készítőkkel, valamint találunk benne interaktív útmutatókat, amelyek segíthetik a játékosok fejlődését. Mindezeken túl még a hadviselés történelmével is foglalkoznak, így e témában is vannak benne különféle cikkek. A már megjelent első számban a következők találhatók:

  • interaktív bemutató a közepes méretű tankokról, valamint tippek az utcai hadviseléshez
  • részletes áttekintés a tankok új funkcióiról, a japán tankokról, valamint a World of Tanks: Xbox 360 Editionről
  • interjú Petr Bityukovval, a WoT egyik megálmodójával
  • tippek a World of Warplanes légi csatáihoz
  • exkluzív részletek a készülő World of Warshipsről
  • leírás a Kurszki csatáról, valamint a Fülöp-szigeteki tengeri ütközetről illusztrációkkal

A digitális magazin nem az egyetlen újdonság a Wargaming háza táján. A napokban ugyanis megérkezik a World of Tanks 8.11-es frissítése is, amely új játékmóddal bővíti a kínálatot. A frissítés nálunk február 13-án válik elérhetővé és vele együtt megérkezik a Confrontation mód is, amelyben az egyik csapat egy bizonyos ország tankjaival csap össze egy másik ország tankjaival kiálló másik csapattal. Emellett természetesen az ilyenkor szokásos hibajavítások és egyensúlyozás is a frissítés részét képezik. Az alábbi screenshotok az új frissítéshez kapcsolódnak. ■

előző
következő
Digitális magazint indít a Wargaming
Digitális magazint indít a WargamingDigitális magazint indít a WargamingDigitális magazint indít a WargamingDigitális magazint indít a WargamingDigitális magazint indít a WargamingDigitális magazint indít a WargamingDigitális magazint indít a WargamingDigitális magazint indít a WargamingDigitális magazint indít a WargamingDigitális magazint indít a WargamingDigitális magazint indít a WargamingDigitális magazint indít a WargamingDigitális magazint indít a WargamingDigitális magazint indít a WargamingDigitális magazint indít a WargamingDigitális magazint indít a WargamingDigitális magazint indít a WargamingDigitális magazint indít a WargamingDigitális magazint indít a WargamingDigitális magazint indít a WargamingDigitális magazint indít a WargamingDigitális magazint indít a WargamingDigitális magazint indít a WargamingDigitális magazint indít a WargamingDigitális magazint indít a Wargaming

hozzászólások (0)

további hírek

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.