Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Új weboldalt és frissítést kapott a Take On Mars

A még mindig csak béta állapotban lévő játék fontos frissítést kapott a napokban, amellyel számos új lehetőséget ad a modkészítők kezébe.

2014.02.12. 13:16 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Tavaly augusztusban jelent meg a Bohemia Interactive játéka, a Take On Mars korai változata a Steamen. A játékban egy Mars-expedíciót vezényelhetünk le, egy kutatórobotot irányíthatunk, amellyel feltérképezhetjük a vörös bolygó krátereit. A játéknak a mai napig ez a korai változata érhető el, ám a napokban fontos frissítés érkezett hozzá. A Workbench nevet viselő patch ugyanis számos újdonsággal bővíti a játékot: mostantól teljesen átalakítható és modolható a játék. A lelkes modderek a legutolsó scriptig, helyszínig, modellig mindent kedvükre lecserélhetnek vagy épp átalakíthatnak, amellyel gyakorlatilag a Take On Mars egyfajta nyílt világú játékmotorrá nőtte ki magát. A szerkesztéshez minden eszközt megadnak a fejlesztők, így a külső TKOM Loader segítségével minden adat kicsomagolható egy külön mappába.
Azokra is gondoltak, akik azért játszani is szeretnének a játékkal, nem csak szétturkálni azt. Számukra lehet jó hír, hogy néhány új kráterrel bővült a felfedezésre váró helyszínek listája. Továbbá a hivatalos oldal is teljesen megújult, ahol számos érdekes információt találhattok a Take On Marssal kapcsolatban. ■

Take On Mars
A legutóbbi Take On Mars cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.