Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Watch_Dogs Watch_Dogs

Április és június között jelenik meg a Watch_Dogs

A tavaly novemberről idénre halasztott játék a tervek szerint a második negyedévben kerülhet a boltok polcaira.

2014.02.12. 17:02 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A napokban tette közzé a Ubisoft a legfrissebb gazdasági mutatóit, amelyek a december 31-el befejeződött időszakot érintik. A bevételek az előző év ugyanezen szakaszához mérten jelentős visszaesést mutattak: 35,2%-kal kevesebb pénz folyt be, amely így is 709,5 millió dollárt jelent, vagyis kenyérrevalóra azért még futja belőle a franciáknak. Ez a mutató lehetett volna ennél jobb is, amennyiben az eredeti terveknek megfelelően novemberben dobják piacra az egyik legjobban várt játékukat, a Watch_Dogsot. Ám Aiden Pearce kalandját ködös okokból (a hivatalos szöveg a szokásos "még nincs kész, több idő kell" volt, ám egyes belsős információk szerint a játék régen elkészült, egyszerűen csak a GTA V közeli premierje miatt tartottak a gyengébb szerepléstől) 2014 első felére halasztották. Sokáig úgy volt, hogy még az első negyedévben elrajtolhat a játék, de a legfrissebb hírek már a második negyedévről, vagyis a 2015-ös gazdasági év elejéről szólnak. A Watch_Dogs tehát valamikor 2014 áprilisa és júniusa között fog megjelenni. Ez a PC-s változat mellett a PlayStation 3, az Xbox 360, valamint a PlayStation 4 és Xbox One verziókat érinti, ugyanis a WiiU-s kiadást határozatlan időre elhalasztották. ■

Watch_Dogs
A legutóbbi Watch_Dogs cikkek, hírek

hozzászólások (16)

balays82
balays82 2014.02.13. 23:25
A Ubisoft elég nagy kiadó ahhoz, hogy a Watch_Dogs megakadályozza egy Tom Clancy játék fejlesztését (egy AC játékét pedig aztán végképp), ha olyat szeretnének csinálni. Ha már Tom Clancy, a Rainbow Six: Patriots is szépen elakadt, vélhetően nem a Watch_Dogs miatt.
GustyX
GustyX 2014.02.14. 00:06
Nem inkább "A Ubisoft elég nagy kiadó ahhoz, hogy a Watch_Dogs ne akadályozza egy Tom Clancy játék fejlesztését (egy AC játékét pedig aztán végképp), ha olyat szeretnének csinálni"?
Végülis ja.
balays82
balays82 2014.02.14. 00:12
Így tényleg több értelme van, ezt akartam én is mondani.
GeryG
GeryG 2014.02.14. 05:41
Köszi, azóta kis segítséggel én is megtippeltem a Ghost Recont és Tom Clancyt. :) Előbbi széria engem sosem hozott lázba, utóbbi nevével pedig mostanában a Divisionön kívül nem került szóba semmi, ami felcsigázott volna. A tavalyi Splinter Cell nekem felemás lett, a Rainbow6 talán soha nem éled már újjá, más játék meg hirtelen eszembe se jut. :) Ezzel együtt én is várok valami újat, nyilván az idei E3-on megint durrantanak majd valamit. :)

(Ps. GeryG, nem Gerry. ;) )
gregmerch
gregmerch 2014.02.14. 08:49
Nem írtad el :-). Lehet mondjuk Ghost Recon Franchise :-)...
további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.