Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Call of Duty: Advanced Warfare Call of Duty: Advanced Warfare

A következő Call of Duty már tényleg "nextgen" lesz

Legalábbis ezt ígérik az Activision részéről, akik szerint az idei rész a Ghostshoz képest óriási ugrás lesz.

2014.02.14. 07:59 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Néhány nappal ezelőtt mi is beszámoltunk róla, hogy a Sledgehammer Games is beszállt az Infinity Ward és a Treyarch mellé, így mostantól a Call of Duty játékok fejlesztésére három év áll majd a stúdiók rendelkezésére. Az is biztossá vált így, hogy az idei részt már az újonc készíti, akikkel szemben az Activision (és persze a rajongók) komoly elvárásokat támasztanak. A kiadó részéről Eric Hirshberg úgy fogalmazott, a következő Call of Duty már tényleg nexgen élmény lesz, valamint a Ghostshoz képest óriási ugrást jelent majd grafikai terén. A fejlesztés elsősorban a következő konzolgenerációra folyik.
"A konzolváltás évében minden fejlesztőnek, aki több platformra dolgozik, számolnia kellett azzal, hogy az új konzolok technológiája kerül majd a középpontba, amely változásokat jelent a fejlesztési folyamatban. Most, hogy az új konzolok már megjelentek, azok váltak az elsődleges fejlesztési platformmá." - magyarázta Hirshberg.
További érdekesség, hogy az Infinity Ward egy képet tett közzé a napokban, amelyen a Modern Warfare széria egyik hőse, Captain Price látható azzal a megjegyzéssel, hogy készüljünk, Price visszatér. Azt csak találgatni lehet, hogy mire készülnek a srácok: már most egy új MW epizódot igyekeznek leleplezni, esetleg a Ghostshoz készül egy DLC? Az sem kizárt, hogy utóbbi többjátékos módjához kapjuk egy Price karakterét. Végül azt sem szabad elfelejteni, hogy a Sledgehammer Games korábban pont a MW széria fejlesztésében segített be, így talán az ő játékuk is ehhez kapcsolódik majd, amelyben helyet kaphat a veterán katona. ■

hozzászólások (1)

YuriLexandro
YuriLexandro 2014.02.14. 14:42
A Modern Warfare véget ért a harmadik résszel, az úgy volt teljes, szerintem fölösleges tovább csavarni egy negyedik résszél, a harmadik méltó lezárása volt a történetnek. A csúcson kell abbahagyni.
további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.