Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Sniper Elite III

Sniper Elite 3 - fókuszban az X-Ray Killcam

Az új trailerben a brutális röntgenkameráról és annak evolúciójáról mesélnek a fejlesztők.

2014.02.16. 16:32 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Ismét új trailer érkezett a Sniper Elite 3-ból, amely ezúttal a röntgenkamerát helyezi a középpontba. A fejlesztők elárulták, hogy sajátos evolúción ment keresztül a Killcam, amely már 2005-ös első részben is jelen volt, de ott csak egy lassított felvételt láthattunk a kilőtt golyó útjáról (mint a Max Payne 2-ben is). Aztán a 2012-ben megjelent második részben már megjelent a röntgen mód is, amely akkor még elsősorban csak a csontvázat, esetleg az éppen eltalált szervet mutatta. A készítők komoly figyelmet szentelnek ennek a résznek, így több fontos újítást is bevezetnek az idén érkező harmadik részben: a csontváz körül most már az izomzat és a főbb erek is megjelennek és szerepet játszanak a lövedék becsapódásánál. A lassított felvételek elkészítéséhez egészen meglepő forrásokból szedték össze a hangokat: sportkocsik és repülők zaját keverték össze, hogy megkapják a jellegzetes süvítő hatást, míg a becsapódáshoz gyümölcsöket törtek össze. Sokan kérdezhetik, hogy miért fordítanak ilyen nagy figyelmet egy ilyen - lényegében másodlagos, hangulatfokozó - elemre. Erre is van válasz: ezzel is szeretnék éreztetni, hogy miért is voltak a világháború talán legrettegettebb gyalogosai a mesterlövészek. Szintén újdonság, hogy megjelenik az úgynevezett Vehicle Killcam, vagyis a járműveket ért kritikus találatokat is hasonló módon jeleníti meg a játék. Éppen ezért a járművek motorterét is részletesen lemodellezik, hogy a becsapódáskor a lehető legrealisztikusabb képet kapjuk a motor szétroncsolódásáról és felrobbanásáról.
A Sniper Elite 3 a tervek szerint valamikor a második negyedévben jelenhet meg PC-re, PlayStation 3-ra, Xbox 360-ra, valamint PlayStation 4-re és Xbox One-ra. ■

Sniper Elite III
A legutóbbi Sniper Elite III cikkek, hírek

hozzászólások (2)

Skorpio90
Skorpio90 2014.02.16. 17:02
Az első rész 2005-ös, nem 2003-as. Csak azért kötekedek, mert egyik kedvenc játékom :) Ezt a részt meg még mindig nagyon várom.
GeryG
GeryG 2014.02.16. 17:44
Jogos. :)
Én az itteni adatbázisból lestem, ott még 2003 IV. negyedév szerepelt. :D
Javítom mindkettőt. :)
A játékra meg én is kíváncsi vagyok, a V2-vel egész jól szórakoztam anno.
további hírek

Elindult a GWENT zárt bétája

PC-n és Xbox One-on kezdődött meg az újabb tesztkör.

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.