Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Moebius: Empire Rising

Megjelenési dátumot kapott a Moebius: Empire Rising

Jane Jensen kalandjátéka áprilisban érkezik.

2014.02.21. 10:38 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Jane Jensen 2012-ben tért vissza a kalandjátékokhoz, mikor megalapította új stúdióját, a Pinkerton Roadot, amellyel mindjárt két játék fejlesztésébe is belefogtak. Ezek közül a Moebius: Empire Rising, amely sikeres Kickstarter kampánnyal indította karrierjét, ma pontos megjelenési dátummal gazdagodott.
A történet Malachi Rectorról, egy régiségkereskedőről szól, akit fotografikus memóriával áldott meg a sors, emellett a történelem nagy szakértőjének számít. Egy titokzatos ügynökség felkérésére Velencébe utazik, hogy ott egy meggyilkolt asszony gyilkosa után nyomozzon. A különös felkérést még különösebbé teszi, hogy lépten-nyomon egy idegenbe botlik, aki látszólag egész életében ismerte őt. Az már csak hab a tortán, hogy meg akarják ölni.
A Moebius: Empire Rising tehát pontos premierdátumot kapott, amely szerint PC-re és Macre április 15-én jelenik meg, míg az iOS és Android változatok valamikor később, de még 2014-ben érkeznek meg. ■

előző
következő
Megjelenési dátumot kapott a Moebius: Empire Rising
Megjelenési dátumot kapott a Moebius: Empire RisingMegjelenési dátumot kapott a Moebius: Empire RisingMegjelenési dátumot kapott a Moebius: Empire RisingMegjelenési dátumot kapott a Moebius: Empire RisingMegjelenési dátumot kapott a Moebius: Empire RisingMegjelenési dátumot kapott a Moebius: Empire RisingMegjelenési dátumot kapott a Moebius: Empire RisingMegjelenési dátumot kapott a Moebius: Empire RisingMegjelenési dátumot kapott a Moebius: Empire RisingMegjelenési dátumot kapott a Moebius: Empire RisingMegjelenési dátumot kapott a Moebius: Empire Rising
Moebius: Empire Rising
A legutóbbi Moebius: Empire Rising cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Íme, a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands szóló módja

Az eddigi előzetesek rendre a kooperatív módot promózták, hát most megnézhetjük, milyen lesz egyedül játszani.

Már elérhető a Might & Magic Showdown korai változata

Megelevenednek az asztali szerepjátékok csatái.

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!

Év játéka 2016. szavazás

Ismét olvasóink szavazatai döntenek a díjak sorsáról.

Nyereményjáték gamescomos lootért!

Pólók, pendrive, párna és sok más jóság vár Rátok.