Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Új DLC-ket kap a Company of Heroes 2

A német és a szovjet oldal is új egységekkel bővül, míg az Aftermath címet viselő frissítéssel megjelentek a Battle szerverek.

2014.02.21. 12:57 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A napokban új frissítést kapott a Company of Heroes 2. A frissítés az Aftermath címet viseli és a szokásos hibajavításokon túl két érdekességet is tartalmaz: egy rajongók által tervezett térképet (Crossing in the Woods), valamint megjelentek a Battle szerverek. Mindezekről a lenti trailerből többet is megtudhattok.
Emellett holnap két új ingyenes DLC-vel is bővülni fog a játék. A German Commander: Close Air Support Docktrine új támogatást ad a játékos kezébe: behívhatják a JU-87 Stuka zuhanóbombázót, amellyel a kijelölt célpontok bombázása mellett tankelhárító feladatokat és felderítést is végezhetünk. A Soviet Commander: Advanced Warfare Tactics csomag a szovjet oldalt erősíti szintén egy repülővel: az IL-2 Sturmovik behívásával szintén földi egységek támadhatók, miközben a játékos T-34/85-ös tankokat hívhat a térképre. Emellett a gyalogságot egy új fejlesztéssel PPSh-41 géppisztolyokkal szerelhetjük fel, míg a Radio Intercept funkció segítségével leleplezhetjük az ellenséges egységek mozgását. ■

Company of Heroes 2
A legutóbbi Company of Heroes 2 cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.