Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Új DLC-ket kap a Company of Heroes 2

A német és a szovjet oldal is új egységekkel bővül, míg az Aftermath címet viselő frissítéssel megjelentek a Battle szerverek.

2014.02.21. 12:57 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A napokban új frissítést kapott a Company of Heroes 2. A frissítés az Aftermath címet viseli és a szokásos hibajavításokon túl két érdekességet is tartalmaz: egy rajongók által tervezett térképet (Crossing in the Woods), valamint megjelentek a Battle szerverek. Mindezekről a lenti trailerből többet is megtudhattok.
Emellett holnap két új ingyenes DLC-vel is bővülni fog a játék. A German Commander: Close Air Support Docktrine új támogatást ad a játékos kezébe: behívhatják a JU-87 Stuka zuhanóbombázót, amellyel a kijelölt célpontok bombázása mellett tankelhárító feladatokat és felderítést is végezhetünk. A Soviet Commander: Advanced Warfare Tactics csomag a szovjet oldalt erősíti szintén egy repülővel: az IL-2 Sturmovik behívásával szintén földi egységek támadhatók, miközben a játékos T-34/85-ös tankokat hívhat a térképre. Emellett a gyalogságot egy új fejlesztéssel PPSh-41 géppisztolyokkal szerelhetjük fel, míg a Radio Intercept funkció segítségével leleplezhetjük az ellenséges egységek mozgását. ■

Company of Heroes 2
A legutóbbi Company of Heroes 2 cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Bejött a váltás a Resident Evil 7-nek?

Befutottak az első külföldi értékelések.

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #8

A hatodik küldetéssel folytattuk a végigjátszást.

Íme, a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands szóló módja

Az eddigi előzetesek rendre a kooperatív módot promózták, hát most megnézhetjük, milyen lesz egyedül játszani.

Már elérhető a Might & Magic Showdown korai változata

Megelevenednek az asztali szerepjátékok csatái.

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!