Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Lebutítják a Middle-earth: Shadow of Mordort

A PS3-as és X360-as kiadáshoz lebutítják a játék alatt dolgozó Nemesis rendszert.

2014.02.23. 09:45 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A fejlesztők a bejelentés óta hangsúlyozzák, hogy a Middle-earth: Shadow of Mordor egyik különlegessége a Nemesis rendszer lesz, amely a környezetünkért és az abban élő élőlényekért felelős. Középfölde minden lakója és állata véletlenszerűen generált, így kétszer ugyanazzal a szereplővel nem fogunk találkozni. Mint kiderült, a játék PlayStation 3-as és Xbox 360-as változatában e rendszernek egy lebutított verziója fog működni, bizonyos funkciók nem lesznek benne.
"A játék alapvető elemei, mint a harcrendszer, a mozgások, a lopakodás és az irányítás lényegében megegyeznek majd az előző generáción is. Ami különbözni fog, az a Nemesis rendszer mélysége és választékossága. A történet és a játékmenet ugyanaz lesz, de a Nemesis rendszer olyan összetett és hatalmas tartalommal bír, olyan mesterséges intelligenciát nyújt, hogy ennek csak egy részét tudjuk megvalósítani." - nyilatkozta az IGN magazinnak Michael de Platet, a játék vezető fejlesztője.
A Middle-earth: Shadow of Mordor jelen állás szerint az év második felében jelenhet meg PC mellett PlayStation 3-ra, Xbox 360-ra, valamint PlayStation 4-re és Xbox One-ra. ■

Middle-earth: Shadow of Mordor
A legutóbbi Middle-earth: Shadow of Mordor cikkek, hírek

hozzászólások (9)

balays82
balays82 2014.02.23. 19:48
Megkezdődött a játékosok átterelése az új generációra mindenféle mondvacsinált okokkal. Ez mindig így megy. Nagyjából hasonló indok ez, mint amikor azt mondták, hogy a Star Wars: The Force Unleashed nem jön ki PC-re, mert olyan csodálatos fizika és effektek lesznek benne, amit csak a konzolok bírnak el. Aztán csak elbírta a PC is.
medve91
medve91 2014.02.23. 19:49
hát igen!!! Mondjuk jelenleg azt mondják a ps3/x360 párosnak még van egy jó két éve amíg támogatják hogy utána mi lesz azt nehéz megmondani pontosan. De szerintem ebben a két évben fognak rájuk jönni a legjobb játékok!
gamator
gamator 2014.02.24. 16:53
A korábbi hírek alapján kérdés, hogy melyik gépen hány FPS-sel fog menni. Ha az újakon 30 fps lesz és a régiek "lebutítva" 60 fps akkor lehet gondolkodni....
gregmerch
gregmerch 2014.02.24. 17:43
+1
balays82
balays82 2014.02.24. 19:29
Min lehet elgondolkodni? Attól egyébként én nem tartok, hogy a régi gépek bírják majd a 60 fps-t, eddig sem bírták.
további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.