Watch Dogs 2
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

The Last of Us The Last of Us

Mégis van esély a The Last of Us folytatására?

Bár a Naughty Dog korábban kategorikusan kizárta a folytatást, a játék egyik vezető fejlesztője legutóbb már másképp fogalmazott egy interjú során.

2014.02.23. 09:55 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A The Last of Us a PlayStation 3 egyik utolsó nagy exkluzív címe volt tavaly ősszel, hozta a Naughty Dog csapatától már megszokott kimagasló színvonalat. Mind a történet, mind a megvalósítás (vagyis a grafika és a játékmenet) a tökéletesség határát súrolta. Joel és Ellie kalandjáról már a fejlesztés során is úgy nyilatkoztak a fejlesztők, hogy ez így lesz kerek egész, nem terveznek hozzá folytatást. Ezt már csak azért is kellett többször kijelenteniük, mert a stúdióra jellemző, hogy egy-egy játékukból trilógiát készítenek (Crash Bandicoot, Jak and Dexter és Uncharted szériák).
A napokban Neil Druckmann, a The Last of Us fejlesztésének kreatív igazgatója egy beszélgetés során már egészen másképp fogalmazott. Arra a kérdésre, hogy mennyi az esélye egy folytatásnak, úgy válaszolt: "Most 50-50%-ra tenném egy esetleges folytatás esélyeit". Persze mindez nem jelent semmit, tekinthetjük egyszerű kitérő válasznak is. Ugyanakkor a játék sikere, valamint a stúdió korábbi szokásai már arra engednek következtetni, hogy igenis van reális esély a The Last of Us 2 megszületésére. Arról nem is beszélve, hogy a történet és a világ, amelyben játszódik, bőven rendelkezik még potenciállal, a Naughty Dog pedig mestere a történetmesélésnek. Erről tanúskodik a néhány napja megjelent sztori-DLC, a Left Behind is.
Ha lesz is valaha folytatása a játéknak, arra még mindenképpen éveket kell várnunk, mivel a stúdió jelenleg az Uncharted széria új részén dolgozik, amely már PlayStation 4-re készül. ■

The Last of Us
A legutóbbi The Last of Us cikkek, hírek

hozzászólások (1)

medve91
medve91 2014.02.23. 10:42
Örülnék neki. Igen kerek a sztoi de kíváncsi lennék egy idősebb Ellie-re is és Joelra is vagy nem tudom:D de örülnék neki:D
további hírek

Renoir videoteszt

Kipróbáltuk az oldalnézetes noir platformert.

Regisztrálj a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands zárt bétájára!

Egyelőre keveset tudni a bétáról, de várhatóan a következő hónapokban rajtol majd el.

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #2

Nézd meg az első küldetés befejezését.

Készül az Uncharted: The Lost Legacy

Chloe Frazer kalandjaival folytatódik a Naughty Dog szériája.

Hivatalos - Jön a The Last of Us: Part II!

Elképesztően zseniális előzetes! Folytatódik Joel és Ellie zseniális kalandja!