Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

South Park: The Stick of Truth pontszámok

A Plants vs. Zombies: Garden Warfare után újabb olyan rétegjáték érkezik a napokban, amelyről a szakma csak elismerően tudott beszélni.

2014.03.04. 10:51 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Ha nagyon sarkosan nézzük a dolgot, akkor 2014-ben idáig két olyan játék jelent meg, amely az AAA-s kategóriát képviselte: a Thief és a Castlevania: Lords of Shadows. Igazából ide vehetjük még a Plants vs. Zombies: Garden Warfare-t is, de az inkább tekinthető rétegjátéknak. Az is kétségtelen, hogy a fent említett két játék értékelései meglehetősen vegyesek lettek (habár egyik fejlesztő sem, és a játékosok jelentős része sem érti, hogy miért). Úgy tűnik azonban, hogy újabb sikerjáték megjelenése közeledik felénk. Megérkeztek ugyanis a South Park: The Stick of Truth első külföldi értékelései, amelyek egyöntetűen remek játéknak kiáltották ki a Obsidian Entertainment hányattatott sorsú alkotását. Íme, az értékelések:

A pontszámok alapján tehát a Obsidian Entertainment szerepjátéka kimondottan jól sikerült, bár efelől a néhány héttel ezelőtti próbalehetőség után sem lehetett sok kétségünk. Azt viszont már sosem fogjuk megtudni, mennyi köze van a Ubisoft tavalyi halasztásának a mostani sikerhez. Lehet, tényleg szükség volt még erre a plusz néhány hónapra a fejlesztőknek? A South Park: The Stick of Truth március 7-én jelenik meg PC-re, PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra. ■

South Park: The Stick of Truth
A legutóbbi South Park: The Stick of Truth cikkek, hírek

hozzászólások (24)

Creativ3Form
Creativ3Form 2014.03.11. 22:15
Oh...my...god...SPOILER
most másztam be egy csávó seggébe, és az a küldi, hogy abortuszt hajtsak végre...ez...ez...ááááááááh! :-D
frankie93
frankie93 2014.03.12. 10:29
Zseniális játék, bár tényleg csak azok tudják igazán minden poénját élvezni akik követték a sorozatot. :D
Van egy olyan gondom viszont, hogy amikor harcra kerül a sor, nem tudok lejjebb görgetni az ételek/italok között. Mivel a vége felé járok, fel vagyok tankolva HP-t adó cuccokkal, de így kiesnek a mana kaják, a PP-t adó cuccok + a halott társat visszahozó kaja is, mert csak a HP-s dolgokat látom. Látom a kis kurzort, hogy lenne még ott több cucc, de nem tudok lejjebb menni. Valakinek még hasonló előfordult? :D
Creativ3Form
Creativ3Form 2014.03.12. 11:28
Nekem nem. Nekem olyan volt kétszer, hogy amikor Butters aktiválja a paladin extra képességét, akkor ugye ilyen szerencsekerék módon elkezdenek pörögni a támadások, és a klikkelés után megáll az egyiknél. Nah volt, hogy nem jött elő ez a szerencsekerekes képességpörgetés. Csak lebegett a paladin a levegőben csípőre vágott kézzel és semmi nem történt. :-D Ez így ment egy olyan 10-15 másodpercig, majd az ellenfél támadott újra.
Creativ3Form
Creativ3Form 2014.03.12. 11:31
Jah, és egyszer elveszett 2 óra mentésem. Beléptem, és valami elviselhetetlen módon elkezdett szaggatni a hang. Játék közben is és az átkötő videóknál is. Nah mondom újraindítom, elmentettem, kiléptem, és amikor visszaléptem akkor csak a 2 órával azelőtti mentéseimet látta.
frankie93
frankie93 2014.03.12. 12:26
Ja, a Butters-ös cucc az nekem is megvolt, ezt meg nem tudom mi okozhatja. :D Azért köszi!
további hírek

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.