Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Shrouded Isles képek és infók

Megjelent 92 új kép az MMORPG kiegészítőjéből és új információkat is közöltek.

2003.01.19. 17:42 | szerző: Madrac | kategória: Játék

Megjelent 92 új kép a Dark Age of Camelot készülő kiegészítőjéből a Shrouded Isles-ből. Az új kiegészítő egy fejlettebb grafikus motort tartalmaz majd és szebb grafikával rendelkezik. Új zenék is kerülnek bele, három új faj és hat új kaszt szerepel benne a három új kontinens mellett. Kiküszöbölik a lassulási hibákat, rendes tükröződések és víz lesz a játékban végre és sokkal részletesebb, szebb textúrák kerülnek a tárgyakra, lényekre.
Az három induló kultúrába 1-1 faj kerül, így jön ki a három új faj. Albion-on az Inconnus-ok jelennek meg. Az alacsony és sápadt lények eredte ismeretlen a bölcsek előtt, de az jól ismert, hogy az Alvilág urát szolgálják. A gonosz Morgana megjelenésével ellenben kénytelenek voltak szövetséget kötni Lady Lyle-vel. Hibernia-ra a Sylvan-ok kerültek. A Dryad-oknak ez a fajtája szoros kapcsolatban áll a természettel és a fákkal. Bár alapvetően kerülik a többi faj háborúit most mégis elhatározták, hogy segítenek a Fomorian-ok ellen. A Sylvan emberszerű lények barna, kéregszerű bőrrel és narancs, piros, sárga, zöld levélszerű hajjal. Midgard-ra a Valkyn faj jutott. Kevés faj van, mely meg tud élni a trollok földjén Aegir-en. A Valkyn ezek közé tartozik. Képességeik és reflexeik felveszik a versenyt ellenfeleik brutális erejével.
Az új kasztok is hasonló képen lettek elosztva, de itt 2-2 jut mindegyik birodalomra. Albionon a Reaver és a Necromancer lesz frissen választható, míg Hiberia-n a Valewalker és az Animist jelnik meg. Midgard-ra a Bonedancer és a Savage jutott.
Az új kontinensek közül Albion-hoz Avalon került, Hibernia-hoz Hy Brasil, míg Midgard-hoz Aegir a trollok hazája. ■

előző
következő
Shrouded Isles képek és infók
Shrouded Isles képek és infókShrouded Isles képek és infókShrouded Isles képek és infókShrouded Isles képek és infókShrouded Isles képek és infókShrouded Isles képek és infókShrouded Isles képek és infókShrouded Isles képek és infókShrouded Isles képek és infókShrouded Isles képek és infókShrouded Isles képek és infókShrouded Isles képek és infókShrouded Isles képek és infókShrouded Isles képek és infókShrouded Isles képek és infókShrouded Isles képek és infókShrouded Isles képek és infókShrouded Isles képek és infókShrouded Isles képek és infókShrouded Isles képek és infókShrouded Isles képek és infókShrouded Isles képek és infókShrouded Isles képek és infókShrouded Isles képek és infókShrouded Isles képek és infókShrouded Isles képek és infókShrouded Isles képek és infókShrouded Isles képek és infókShrouded Isles képek és infókShrouded Isles képek és infókShrouded Isles képek és infókShrouded Isles képek és infókShrouded Isles képek és infókShrouded Isles képek és infókShrouded Isles képek és infókShrouded Isles képek és infókShrouded Isles képek és infókShrouded Isles képek és infókShrouded Isles képek és infókShrouded Isles képek és infókShrouded Isles képek és infókShrouded Isles képek és infókShrouded Isles képek és infókShrouded Isles képek és infókShrouded Isles képek és infókShrouded Isles képek és infókShrouded Isles képek és infókShrouded Isles képek és infókShrouded Isles képek és infókShrouded Isles képek és infókShrouded Isles képek és infókShrouded Isles képek és infókShrouded Isles képek és infókShrouded Isles képek és infókShrouded Isles képek és infókShrouded Isles képek és infókShrouded Isles képek és infókShrouded Isles képek és infókShrouded Isles képek és infókShrouded Isles képek és infókShrouded Isles képek és infókShrouded Isles képek és infókShrouded Isles képek és infókShrouded Isles képek és infókShrouded Isles képek és infókShrouded Isles képek és infókShrouded Isles képek és infókShrouded Isles képek és infókShrouded Isles képek és infókShrouded Isles képek és infókShrouded Isles képek és infókShrouded Isles képek és infókShrouded Isles képek és infókShrouded Isles képek és infókShrouded Isles képek és infókShrouded Isles képek és infókShrouded Isles képek és infókShrouded Isles képek és infókShrouded Isles képek és infókShrouded Isles képek és infókShrouded Isles képek és infókShrouded Isles képek és infókShrouded Isles képek és infókShrouded Isles képek és infókShrouded Isles képek és infókShrouded Isles képek és infókShrouded Isles képek és infókShrouded Isles képek és infókShrouded Isles képek és infókShrouded Isles képek és infókShrouded Isles képek és infókShrouded Isles képek és infók
Dark Age of Camelot: Shrouded Isles
A legutóbbi Dark Age of Camelot: Shrouded Isles cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Készül az Uncharted: The Lost Legacy

Chloe Frazer kalandjaival folytatódik a Naughty Dog szériája.

Hivatalos - Jön a The Last of Us: Part II!

Elképesztően zseniális előzetes! Folytatódik Joel és Ellie zseniális kalandja!

9 perc Prey

A rövidke előzetes után egy jóval tartalmasabb is érkezett a The Game Awardsról.

Tartalmas öt percben a Mass Effect: Andromedáról

Akció, felfedezés, dialógus, nyomozás és autózás, mind egy trailerben.

Death Stranding trailer a The Game Awardsról

Hideo Kojima nyerte az Industry Icon díjat, köszönetképpen pedig új előzetest villantott készülő játékából.