Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Titanfall

Képeken a Titanfall 15 pályája

Az elmúlt napokban több érdekes részlet is napvilágra került a hamarosan rajtoló játékkal kapcsolatban.

2014.03.07. 16:52 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Már csak egyetlen hét és elrajtol a Respawn Entertainment debütáló alkotása, a Titanfall. A játék néhány hete tartott bétáján több mint kétmillió játékos vett részt, akik akkor csupán két pályát és egy titánt tehettek próbára. A napokban rengeteg érdekes információ landolt a világhálón, amelyek közül most igyekszünk leszűrni nektek a lényeget.
Kiszivárogtak a játék többjátékos pályáinak térképei. Összesen tizenöt pálya lesz az alapjátékban, ám a Season Pass keretein belül érkező későbbi DLC-k ezt a számot bizonyára alaposan felduzzasztják majd. Ezeket a pályákat egyébként a játék új trailerében is láthatjátok (legalábbis néhányat közülük). A Season Pass fizetős DLC-i mellett várhatóak ingyenes kiegészítések is.
"Tervezünk DLC-ket a játékhoz. Lesznek fizetős DLC-k és ingyenes frissítések is. Vannak bizonyos funkciók, amelyeket szeretnénk a játékban tudni, de nem tudtuk őket a végleges verzióba sűríteni, így az olyanokat, mint a privát meccsek, később ingyenes frissítésekkel tesszük elérhetővé. Lesz Season Pass, mivel ennek megvásárlásával a játékosok járnak jobban. Ugyanakkor nem lesznek mikro-tranzakciók." - nyilatkozta Vince Zampella.
A Titanfall PC-re, Xbox 360-ra és Xbox One-ra fog megjelenni március 14-én. ■

előző
következő
Képeken a Titanfall 15 pályája
Képeken a Titanfall 15 pályájaKépeken a Titanfall 15 pályájaKépeken a Titanfall 15 pályájaKépeken a Titanfall 15 pályájaKépeken a Titanfall 15 pályájaKépeken a Titanfall 15 pályájaKépeken a Titanfall 15 pályájaKépeken a Titanfall 15 pályájaKépeken a Titanfall 15 pályájaKépeken a Titanfall 15 pályájaKépeken a Titanfall 15 pályájaKépeken a Titanfall 15 pályájaKépeken a Titanfall 15 pályájaKépeken a Titanfall 15 pályájaKépeken a Titanfall 15 pályája
Titanfall
A legutóbbi Titanfall cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.