Watch Dogs 2
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Jön a Might & Magic X: Legacy - The Falcon & The Unicorn DLC

Hónap végén bővül a szerepjáték története.

2014.03.15. 16:31 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Pontos dátumot kapott a Might & Magic X: Legacy DLC-je, a The Falcon & The Unicorn. A kiegészítőben hőseinket koholt vádak alapján akarják eltenni lába alól és száműzni őket Fort Laegaire börtönszigetére. Ezt elkerülendő ismét össze kell fogniuk, hogy kiderítsék ki és miért áll az összeesküvés hátterében.
A DLC az alapjáték Maces változatával együtt március 27-én jelenik meg a Steamen keresztül. Akik korábban a játék Deluxe kiadását vették meg, azok ingyen tölthetik le. ■

Might & Magic X: Legacy
A legutóbbi Might & Magic X: Legacy cikkek, hírek

hozzászólások (1)

gothmog
gothmog 2014.03.15. 18:08
Ez remek hír! (Nekem Deluxe (dobozos) változatban van meg)
Ugyanakkor van a játékban egy dungeon, amely a jelek szerint nem érhető el, nem készült még el (Limbo néven fut). Ezt is pótolhatnák valamikor.

Egyébként tényleg kifejezetten jó játék lett az MMXL, ám valóban csak azoknak ajánlható jó szívvel (mint ahogy ezt sok kritikai elemzés is megjegyezte), akik ismerték és szerették régről is ezt a stílust, és most egy kis nosztalgiára vágynak.

Személyes tapasztalatom: az első néhány órányi játék még nem nagy szám, a kezdő dungeon (pókos) totál semmitmondó, és a városból kilépve elérhető első külső helyszín (csúnya, élettelen), valamint a világítótornyos dungeon sem ígér túl minőségi szórakozást, de ezeket követően kezd beindulni a dolog, és amint eléri az ember az Elemental Forge-ot, kifejezetten "erőre kap" a game, és onnantól beszippant a rendszere.
Jó a fejlődési rendszer, jól belőtt a nehézség, okosan adagolja a dolgokat/újabb elérhető helyszíneket (ahogy megtanul az ember vízen járni, a teleportokat használni stb.).
Olyan szinten meghozta a nosztalgiázós kedvemet, hogy ugyan a MM3-ig nem szaladtam vissza, de az MM6: The Mandate of Heaven-ig igen, és jelenleg is ezt gyűröm már két hete. :-)
további hírek

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #2

Nézd meg az első küldetés befejezését.

Készül az Uncharted: The Lost Legacy

Chloe Frazer kalandjaival folytatódik a Naughty Dog szériája.

Hivatalos - Jön a The Last of Us: Part II!

Elképesztően zseniális előzetes! Folytatódik Joel és Ellie zseniális kalandja!

9 perc Prey

A rövidke előzetes után egy jóval tartalmasabb is érkezett a The Game Awardsról.

Tartalmas öt percben a Mass Effect: Andromedáról

Akció, felfedezés, dialógus, nyomozás és autózás, mind egy trailerben.