Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Silence - Whispered World 2 részletek

A készítők teljesen új megközelítésből fogtak neki a kalandjáték fejlesztésének.

2014.03.21. 09:13 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Tavaly decemberben jelentette be a Daedalic Entertainment, hogy készül a Silence - Whispered World 2. A játékról azóta csak elvétve érkeztek új hírek, most viszont sok érdekességet elárultak a készítők.
"Az egyik legnagyobb motiváció a Silence - Whispered World 2 elkészítésében, hogy új irányból közelítsük meg a kalandjáték műfajt, és felfedezzük a modern kalandjátékokban rejlő lehetőségeket. Az a célunk, hogy sokkal dinamikusabb történetvezetést és folyamatosabb játékélményt nyújtsunk. A rejtvényeket is a történetmesélésnek rendeltük alá. Ennek érdekében újfajta rejtvényeket és játékmeneti elemeket használunk: új, könnyen megtanulható, egy kattintásos irányítást vezetünk be, amely mindig az adott játékszituációhoz alkalmazkodik, így sokkal inkább a játékosokon múlik egy-egy rejtvény megértése." - magyarázta Ulrich Wanitschke grafikus.
A rejtvények megfejtéséhez nem lesz szükség máshonnan odacipelt eszközökre, ennek megfelelően a játékban egyáltalán nem lesz inventory rendszer sem. Sok esetben egyedül Spotra, a társunkra számíthatunk majd, akinek különleges képessége, hogy szinte bármilyen magasra meg tud nyúlni.
A Silence - Whispered World 2 valamennyit késni is fog, ugyanis az eredetileg tervezett 2014. negyedik negyedéves premier helyett most már 2015 év eleji megjelenésről beszélnek a fejlesztők. Akkor PC-re és Macre fog megérkezni a játék. ■

Silence
A legutóbbi Silence cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Elindult a GWENT zárt bétája

PC-n és Xbox One-on kezdődött meg az újabb tesztkör.

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.