Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Betrayer

Megjelent a Betrayer

A különös látványvilágú játék a Steamen vásárolható meg.

2014.03.25. 10:13 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Tavaly nyáron jelentette be a Blackpowder Games első játéka, a Betrayer. A független stúdió olyan szakemberek alapították, akik korábba a Monolith kötelékében többek között a F.E.A.R. és a No One Lives Forever játékokon is dolgoztak, így jó érzékük van az érdekes játékok készítéséhez. A Betrayer is érdekesnek tűnik, látványvilágát és történetét tekintve egyaránt. A sztori 1604-ben, Virginiában játszódik, ahol minden ember eltűnt, nekünk pedig ki kell nyomoznunk, hogy mi történt velük.
"A Betrayer tipikusan olyan játék, amilyet a F.E.A.R. megjelenése óta szerettünk volna elkészíteni. Hatalmas nyitott terület vár a játékosra, hogy felfedezze, nyomok után kutasson és gyűjtögessen. A feladatokat agresszívan és csendben lopakodva is meg lehet oldani. Így a felszereléseket is úgy lehet összeválogatni, hogy a játékos stílusához a legjobban passzoljon. Kimondottan a játékosra épül a játékélmény." - nyilatkozta Craig Hubbard, a játék tervezője és írója.
A játék bejelentésekor sokan húzták a szájukat annak különös, fekete-fehér látványvilága miatt. Nekik sem kell aggódni és lemondani az alkotásról, ugyanis lehetőség van e látvány megváltoztatására is, így egy teljesen hagyományos (értsd: színes) grafikát kapunk.
A Betrayer korai változata tavaly augusztus óta elérhető a Steamen, de tegnap óta már a végleges változat vásárolható meg, március 31-ig 10%-os kedvezménnyel. ■

Betrayer
A legutóbbi Betrayer cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.