Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

2015 novemberében jön a Human Element

Az Infinity Wardból kivált Robert Bowling megalapította saját stúdióját, a Robotokit, amelynek első játékát a CryEngine fogja meghajtani.

2014.03.25. 14:20 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Egyelőre csak nagyon keveset lehet tudni a Robotoki stúdiójának első játékáról, amely a Human Element címet viseli. A stúdiót Robert Bowling alapította 2012-ben, miután elbúcsúzott az akkoriban sötét időszakot átélő Infinity Wardtól. A stúdió azóta dolgozik a játékon, amely így is csak nagyon sokára jelenhet meg. A Human Element története 35 évvel egy zombi apokalipszis után játszódik, vagyis várhatóan egy teljesen elpusztult világ vár a játékosokra. Ez eddig semmi újat, semmi egyedit nem nyújtana, csakhogy a játék nem a zombik elleni harcról szól, hanem azok legyőzése után játszódik. Az emberi civilizáció még az újrakezdés előtt áll, ebben a világban nem a csoszogó élőholtak jelentik a veszélyt, hanem maguk a túlélők. Senkiről nem lehet tudni, hogy kicsoda és mik a szándékai. Ennek értelmében a játékos is számtalan utat választhat az érvényesülésre: lehet igazi megmentő, egy hős, de dönthet úgy is, hogy egyszerű bűnöző lesz, vagy nem törődik senkivel és csak a saját boldogulását tartja szem előtt. Megküzdhet a mindennapok kihívásaival egyedül, de össze is állhat másokkal, sőt előfordulhat, hogy gyerekek kerülnek a felügyelete alá, ami megint egy teljesen más felelősséget jelent. Akármit is tesz a játékos, a világ reagálni fog a viselkedésére és a cselekedeteire.
Bowling a napokban elárulta, hogy a játék alatt a CryEngine legújabb változata fog dolgozni, mivel ebben találták meg azokat a technológiai megoldásokat, amelyek révén megvalósíthatják minden tervüket. A játék PC-re, PlayStation 4-re, Xbox One-ra és mobil eszközökre is elkészül, de ezek közül egyelőre csak a PC-s változat kapott hozzávetőleges premierdátumot: 2015 novembere előtt nincs esély a megjelenésre. Érdekesség, hogy a játékot eredetileg kizárólag Ouyára jelentették be, de ezt a projektet végül törölték, helyette készül ez a változat. ■

Human Element
A legutóbbi Human Element cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Készül az Uncharted: The Lost Legacy

Chloe Frazer kalandjaival folytatódik a Naughty Dog szériája.

Hivatalos - Jön a The Last of Us: Part II!

Elképesztően zseniális előzetes! Folytatódik Joel és Ellie zseniális kalandja!

9 perc Prey

A rövidke előzetes után egy jóval tartalmasabb is érkezett a The Game Awardsról.

Tartalmas öt percben a Mass Effect: Andromedáról

Akció, felfedezés, dialógus, nyomozás és autózás, mind egy trailerben.

Death Stranding trailer a The Game Awardsról

Hideo Kojima nyerte az Industry Icon díjat, köszönetképpen pedig új előzetest villantott készülő játékából.