Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

2015 novemberében jön a Human Element

Az Infinity Wardból kivált Robert Bowling megalapította saját stúdióját, a Robotokit, amelynek első játékát a CryEngine fogja meghajtani.

2014.03.25. 14:20 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Egyelőre csak nagyon keveset lehet tudni a Robotoki stúdiójának első játékáról, amely a Human Element címet viseli. A stúdiót Robert Bowling alapította 2012-ben, miután elbúcsúzott az akkoriban sötét időszakot átélő Infinity Wardtól. A stúdió azóta dolgozik a játékon, amely így is csak nagyon sokára jelenhet meg. A Human Element története 35 évvel egy zombi apokalipszis után játszódik, vagyis várhatóan egy teljesen elpusztult világ vár a játékosokra. Ez eddig semmi újat, semmi egyedit nem nyújtana, csakhogy a játék nem a zombik elleni harcról szól, hanem azok legyőzése után játszódik. Az emberi civilizáció még az újrakezdés előtt áll, ebben a világban nem a csoszogó élőholtak jelentik a veszélyt, hanem maguk a túlélők. Senkiről nem lehet tudni, hogy kicsoda és mik a szándékai. Ennek értelmében a játékos is számtalan utat választhat az érvényesülésre: lehet igazi megmentő, egy hős, de dönthet úgy is, hogy egyszerű bűnöző lesz, vagy nem törődik senkivel és csak a saját boldogulását tartja szem előtt. Megküzdhet a mindennapok kihívásaival egyedül, de össze is állhat másokkal, sőt előfordulhat, hogy gyerekek kerülnek a felügyelete alá, ami megint egy teljesen más felelősséget jelent. Akármit is tesz a játékos, a világ reagálni fog a viselkedésére és a cselekedeteire.
Bowling a napokban elárulta, hogy a játék alatt a CryEngine legújabb változata fog dolgozni, mivel ebben találták meg azokat a technológiai megoldásokat, amelyek révén megvalósíthatják minden tervüket. A játék PC-re, PlayStation 4-re, Xbox One-ra és mobil eszközökre is elkészül, de ezek közül egyelőre csak a PC-s változat kapott hozzávetőleges premierdátumot: 2015 novembere előtt nincs esély a megjelenésre. Érdekesség, hogy a játékot eredetileg kizárólag Ouyára jelentették be, de ezt a projektet végül törölték, helyette készül ez a változat. ■

Human Element
A legutóbbi Human Element cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Elindult a GWENT zárt bétája

PC-n és Xbox One-on kezdődött meg az újabb tesztkör.

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.