Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

2015 novemberében jön a Human Element

Az Infinity Wardból kivált Robert Bowling megalapította saját stúdióját, a Robotokit, amelynek első játékát a CryEngine fogja meghajtani.

2014.03.25. 14:20 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Egyelőre csak nagyon keveset lehet tudni a Robotoki stúdiójának első játékáról, amely a Human Element címet viseli. A stúdiót Robert Bowling alapította 2012-ben, miután elbúcsúzott az akkoriban sötét időszakot átélő Infinity Wardtól. A stúdió azóta dolgozik a játékon, amely így is csak nagyon sokára jelenhet meg. A Human Element története 35 évvel egy zombi apokalipszis után játszódik, vagyis várhatóan egy teljesen elpusztult világ vár a játékosokra. Ez eddig semmi újat, semmi egyedit nem nyújtana, csakhogy a játék nem a zombik elleni harcról szól, hanem azok legyőzése után játszódik. Az emberi civilizáció még az újrakezdés előtt áll, ebben a világban nem a csoszogó élőholtak jelentik a veszélyt, hanem maguk a túlélők. Senkiről nem lehet tudni, hogy kicsoda és mik a szándékai. Ennek értelmében a játékos is számtalan utat választhat az érvényesülésre: lehet igazi megmentő, egy hős, de dönthet úgy is, hogy egyszerű bűnöző lesz, vagy nem törődik senkivel és csak a saját boldogulását tartja szem előtt. Megküzdhet a mindennapok kihívásaival egyedül, de össze is állhat másokkal, sőt előfordulhat, hogy gyerekek kerülnek a felügyelete alá, ami megint egy teljesen más felelősséget jelent. Akármit is tesz a játékos, a világ reagálni fog a viselkedésére és a cselekedeteire.
Bowling a napokban elárulta, hogy a játék alatt a CryEngine legújabb változata fog dolgozni, mivel ebben találták meg azokat a technológiai megoldásokat, amelyek révén megvalósíthatják minden tervüket. A játék PC-re, PlayStation 4-re, Xbox One-ra és mobil eszközökre is elkészül, de ezek közül egyelőre csak a PC-s változat kapott hozzávetőleges premierdátumot: 2015 novembere előtt nincs esély a megjelenésre. Érdekesség, hogy a játékot eredetileg kizárólag Ouyára jelentették be, de ezt a projektet végül törölték, helyette készül ez a változat. ■

Human Element
A legutóbbi Human Element cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Nyereményjáték gamescomos lootért!

Pólók, pendrive, párna és sok más jóság vár Rátok.

Injustice 2 sztori trailer Brainiac tálalásában

A második rész épp ott veszi fel a fonalat, ahol az első letette.

Idegenvezetés a Mass Effect: Andromeda hajóján

Új előzetes mutatja be a Tempestet és a gyomrában pihenő Nomadot.

Nintendo Switch részletek: március 3-án érkezik az új konzol

Az új Zelda játék is a nyitócímek között lesz.

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #7

Végigvittük az ötödik küldetést. Legyezőt is nyerhetsz!