Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

inFamous: Second Son inFamous: Second Son

Az Assassin's Creed példáját követné az inFamous széria?

A fejlesztők nem zárkóznának el a lehetőségtől, hogy a további epizódok különböző korokban játszódjanak.

2014.03.25. 17:47 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Néhány napja jelent meg az inFamous: Second Son, amely a PlayStation 4 eddigi talán legszebb exkluzív játéka lett. A játékmenet alapvetően az elődök által kitaposott utat követi, de újítások is akadnak szépen. A fejlesztők azonban máris a folytatáson gondolkoznak, amelyhez akár az Assassin's Creed példáját is követnék. No nem arról van szó, hogy orgyilkost csinálnának a játék mindenkori hőseiből, pusztán a korszakok közötti ugrálás ötletén merengtek el a készítők. Nate Fox, a Sucker Punch vezető munkatársa alapvetően pozitívan reagált arra felvetésre, hogy stúdióját az "inFamous szériát fejlesztő stúdióként" emlegessék.
"Ez egy követhető pálya lenne. Az inFamous témája nagyon rugalmas - egy hétköznapi fickó különleges képességekre tesz szert és egyedül rajta áll, hogy jóra vagy rosszra használja fel. Ilyen ember lehet bárki, kortól, nemtől, korszaktól és helyszíntől függetlenül. A szuperhősködés teljesen nyitott világ." - magyarázta Fox, akit később kifejezetten a Second Sonról is kérdezték - "Ez Delsin története új városban új képességekkel. Az ő útjára koncentrál. Cole története egészen más tészta. A jövőben készülő inFamous játékoknak lehetnek teljesen más főszereplői is. Az Assassin's Creed remek példa erre. Azoknak a játékoknak saját hangulata van. Mint a BioShock és a BioShock Infinite, amelyek között nem sok hasonlóság volt, mégis mindenki érezte a kapcsolatot közöttük."

inFamous: Second Son
A legutóbbi inFamous: Second Son cikkek, hírek

hozzászólások (1)

medve91
medve91 2014.03.25. 17:56
Támogatom!
további hírek

Bejött a váltás a Resident Evil 7-nek?

Befutottak az első külföldi értékelések.

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #8

A hatodik küldetéssel folytattuk a végigjátszást.

Íme, a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands szóló módja

Az eddigi előzetesek rendre a kooperatív módot promózták, hát most megnézhetjük, milyen lesz egyedül játszani.

Már elérhető a Might & Magic Showdown korai változata

Megelevenednek az asztali szerepjátékok csatái.

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!