Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Tom Clancy's Ghost Recon Phantoms Tom Clancy's Ghost Recon Phantoms

Változások a Tom Clancy's Ghost Recon Phantomsban

Változik a meccsgenerálás és a fegyverszerkesztés is.

2014.03.30. 12:18 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Közel két héttel ezelőtt jelentette be a Ubisoft, hogy új néven jelenik meg a Tom Clancy's Ghost Recon Online végleges változata. A Tom Clancy's Ghost Recon Phantoms április 10-én rajtol el, a névváltást pedig azzal magyarázták, hogy akkora a különbség a béta és a végleges változat között, hogy szeretnék, ha inkább új néven azonosítanák azt a játékosok.
A napokban újabb információk érkeztek a játékról, amely a meccsgenerálást, valamint a karakter- és fegyverszerkesztést érintik. Teljesen új algoritmust kap a meccsgenerátor, amely így sokkal igazságosabban válogatja össze a közel egy szinten lévő játékosokat. Nem csupán a játékosok képességeit, de a fegyvereiket is figyeli és igyekszik ezek alapján hasonló tudású játékosokat egy csapatba osztani. Megjelenik a ModMaster funkció, amely a fegyverek fejlesztéséért felelős. Ezzel együtt az összes eddig ismert fegyver eltűnik az áruházból, helyettük ugyanazok teljesen szabadon szerkeszthető változata jelenik meg.
"Azt szerettük volna, ha a játékosok teljes mértékben egyediek lehetnének a harcmezőn, hogy elkészíthessék a stílusukhoz leginkább illeszkedő fegyvert, ezért megalkottuk a ModMaster rendszert, hogy e lehetőséget a játékosok kezébe adjuk. Ennek segítségével több mint félmillió különböző fegyver variáns állítható elő olyan részletek megváltoztatásával, mint a tűzgyorsaság, kezelhetőség, a távcső vagy épp a készenléti idő." - magyarázta Simon Davis, vezető designer. Itt érdemes megjegyezni, hogy a fegyverek árai is jelentősen alacsonyabbak lesznek, valamint új besorolási rendszer kerül bevezetésre.
Mindezekről egy új trailer is érkezett, amelyet lent meg is nézhettek. A Tom Clancy's Ghost Recon Phantoms tehát április 10-én jelenik meg. ■

Tom Clancy's Ghost Recon Phantoms
A legutóbbi Tom Clancy's Ghost Recon Phantoms cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Idegenvezetés a Mass Effect: Andromeda hajóján

Új előzetes mutatja be a Tempestet és a gyomrában pihenő Nomadot.

Nintendo Switch részletek: március 3-án érkezik az új konzol

Az új Zelda játék is a nyitócímek között lesz.

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #7

Végigvittük az ötödik küldetést. Legyezőt is nyerhetsz!

Sztoritrailert kapott a Horizon: Zero Dawn

Azt eddig is tudtuk, hogy szép lesz, de most már azt is, hogy izgalmas is!

Január végén rajtol a For Honor zárt bétája

Három napig tart majd a teszt, a dátumot új trailerben fedték fel.