Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Tom Clancy's Ghost Recon Phantoms Tom Clancy's Ghost Recon Phantoms

Változások a Tom Clancy's Ghost Recon Phantomsban

Változik a meccsgenerálás és a fegyverszerkesztés is.

2014.03.30. 12:18 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Közel két héttel ezelőtt jelentette be a Ubisoft, hogy új néven jelenik meg a Tom Clancy's Ghost Recon Online végleges változata. A Tom Clancy's Ghost Recon Phantoms április 10-én rajtol el, a névváltást pedig azzal magyarázták, hogy akkora a különbség a béta és a végleges változat között, hogy szeretnék, ha inkább új néven azonosítanák azt a játékosok.
A napokban újabb információk érkeztek a játékról, amely a meccsgenerálást, valamint a karakter- és fegyverszerkesztést érintik. Teljesen új algoritmust kap a meccsgenerátor, amely így sokkal igazságosabban válogatja össze a közel egy szinten lévő játékosokat. Nem csupán a játékosok képességeit, de a fegyvereiket is figyeli és igyekszik ezek alapján hasonló tudású játékosokat egy csapatba osztani. Megjelenik a ModMaster funkció, amely a fegyverek fejlesztéséért felelős. Ezzel együtt az összes eddig ismert fegyver eltűnik az áruházból, helyettük ugyanazok teljesen szabadon szerkeszthető változata jelenik meg.
"Azt szerettük volna, ha a játékosok teljes mértékben egyediek lehetnének a harcmezőn, hogy elkészíthessék a stílusukhoz leginkább illeszkedő fegyvert, ezért megalkottuk a ModMaster rendszert, hogy e lehetőséget a játékosok kezébe adjuk. Ennek segítségével több mint félmillió különböző fegyver variáns állítható elő olyan részletek megváltoztatásával, mint a tűzgyorsaság, kezelhetőség, a távcső vagy épp a készenléti idő." - magyarázta Simon Davis, vezető designer. Itt érdemes megjegyezni, hogy a fegyverek árai is jelentősen alacsonyabbak lesznek, valamint új besorolási rendszer kerül bevezetésre.
Mindezekről egy új trailer is érkezett, amelyet lent meg is nézhettek. A Tom Clancy's Ghost Recon Phantoms tehát április 10-én jelenik meg. ■

Tom Clancy's Ghost Recon Phantoms
A legutóbbi Tom Clancy's Ghost Recon Phantoms cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Elindult a GWENT zárt bétája

PC-n és Xbox One-on kezdődött meg az újabb tesztkör.

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.