Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Megint csúszik a Raven's Cry

Először tavaly októberre datálták a kalózos szerepjátékot, majd idén májusra halasztották a premiert. A legújabb hírek szerint viszont már ismét az októbert célozzák a fejlesztők.

2014.03.30. 12:46 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Azt már régóta tudjuk, hogy a kalózok élete sem volt fenékig tejfel, ezt pedig csak megerősítette Edward Kenway kalandja az Assassin's Creed IV: Black Flagben. Úgy tűnik viszont, hogy a másik kalózos játék sem ússza meg kavarodás nélkül, a Raven's Cry kálváriája sem egyszerű.
A játékot még 2011 nyarán jelentette be a Topware Interactive, ám mind a mai napig nem érkezett meg. Először tavaly októberre datálták a premiert, ám valószínűleg épp a fent említett konkurens játék miatt is döntöttek végül úgy, hogy egy bő fél évvel elhalasztják a megjelenést, de persze az sem javított sokat a helyzeten, hogy idő közben fejlesztőt cserélt a projekt (így került a Reality Pump Studioshoz). Sokáig tehát úgy nézett ki, hogy május 7-én érkezik meg a játék, ám a napokban ez ismét megváltozott: a legújabb premierdátum október 14-ről szól. A fejlesztők azzal magyarázzák a döntést, hogy az eredeti bejelentéshez képest durván kétszer annyi tartalmat zsúfolnak a lemezre, többek között a fejlődési fát is alaposan kibővítik. Christopher Raven kalandja nagyjából 25 óra plusz játékidővel gazdagodik, a nyitott világ pedig új gazdasági és kereskedelmi szimulációt, rengeteg mellékküldetést, valósághű tengeri ütközeteket és sok-sok új átvezető videót kap. Megújult a játék hivatalos oldala is, ahol bőséges információt találtok róla. A változtatásokra jó eséllyel komoly szükség is volt/van, hiszen a negyedik Assassin's Creed játék elég magasra tette a mércét a kalózos téma tekintetében, így könnyen lehet, hogy e projekt eredeti formájában már nem ugorhatta volna meg azt. Így viszont még bármi kisülhet belőle. A játék PC és Mac mellett PlayStation 3-ra, PlayStation 4-re, valamint Xbox 360-ra jelenik meg október 14-én. ■

előző
következő
Megint csúszik a Raven's Cry
Megint csúszik a Raven's CryMegint csúszik a Raven's CryMegint csúszik a Raven's CryMegint csúszik a Raven's Cry
Raven's Cry
A legutóbbi Raven's Cry cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.