Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Megint csúszik a Raven's Cry

Először tavaly októberre datálták a kalózos szerepjátékot, majd idén májusra halasztották a premiert. A legújabb hírek szerint viszont már ismét az októbert célozzák a fejlesztők.

2014.03.30. 12:46 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Azt már régóta tudjuk, hogy a kalózok élete sem volt fenékig tejfel, ezt pedig csak megerősítette Edward Kenway kalandja az Assassin's Creed IV: Black Flagben. Úgy tűnik viszont, hogy a másik kalózos játék sem ússza meg kavarodás nélkül, a Raven's Cry kálváriája sem egyszerű.
A játékot még 2011 nyarán jelentette be a Topware Interactive, ám mind a mai napig nem érkezett meg. Először tavaly októberre datálták a premiert, ám valószínűleg épp a fent említett konkurens játék miatt is döntöttek végül úgy, hogy egy bő fél évvel elhalasztják a megjelenést, de persze az sem javított sokat a helyzeten, hogy idő közben fejlesztőt cserélt a projekt (így került a Reality Pump Studioshoz). Sokáig tehát úgy nézett ki, hogy május 7-én érkezik meg a játék, ám a napokban ez ismét megváltozott: a legújabb premierdátum október 14-ről szól. A fejlesztők azzal magyarázzák a döntést, hogy az eredeti bejelentéshez képest durván kétszer annyi tartalmat zsúfolnak a lemezre, többek között a fejlődési fát is alaposan kibővítik. Christopher Raven kalandja nagyjából 25 óra plusz játékidővel gazdagodik, a nyitott világ pedig új gazdasági és kereskedelmi szimulációt, rengeteg mellékküldetést, valósághű tengeri ütközeteket és sok-sok új átvezető videót kap. Megújult a játék hivatalos oldala is, ahol bőséges információt találtok róla. A változtatásokra jó eséllyel komoly szükség is volt/van, hiszen a negyedik Assassin's Creed játék elég magasra tette a mércét a kalózos téma tekintetében, így könnyen lehet, hogy e projekt eredeti formájában már nem ugorhatta volna meg azt. Így viszont még bármi kisülhet belőle. A játék PC és Mac mellett PlayStation 3-ra, PlayStation 4-re, valamint Xbox 360-ra jelenik meg október 14-én. ■

előző
következő
Megint csúszik a Raven's Cry
Megint csúszik a Raven's CryMegint csúszik a Raven's CryMegint csúszik a Raven's CryMegint csúszik a Raven's Cry
Raven's Cry
A legutóbbi Raven's Cry cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Tartalmas öt percben a Mass Effect: Andromedáról

Akció, felfedezés, dialógus, nyomozás és autózás, mind egy trailerben.

Death Stranding trailer a The Game Awardsról

Hideo Kojima nyerte az Industry Icon díjat, köszönetképpen pedig új előzetest villantott készülő játékából.

Várható megjelenések - 2016. december

Bár lecsengett az őszi főszezon, az utolsó hónapra is jutott néhány ígéretes premier.

Ingyenes Neverwinter Nightsszal indult el a GoG téli akciója

48 órán át szerezhető be ingyen az RPG Diamond Edition verziója.

JátszóDome: Killing Floor 2

Zoo_Lee a zombigyilkolós co-op játékba vetette bele magát.