Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

A fejlesztők mesélnek a The Amazing Spider-Man 2-ről

Új trailer érkezett a filmmel egyszerre megjelenő új játékból.

2014.03.30. 17:22 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Beenox, a Pókember-játékok szakértője készíti a májusban mozikba kerülő új filmhez kapcsolódó játékot is. A The Amazing Spider-Man 2 azonban az előző részhez hasonlóan nem egyszerű adaptáció lesz, mivel története csak részben kapcsolódik a filméhez. A fejlesztők emellett igyekeznek sok tekintetben megújítani a játékot az előző kiadáshoz képest. A falmászó képességeit is tovább fejlesztik, a hálóhintázás során az egyik kezet az egyik analóg gomb, a másikat pedig a másik analóg gomb irányítja majd, míg hálónk mindig valamely épülethez vagy környező tereptárgyhoz kapcsolódik. Emellett visszatér a korábbról ismerős célzó technológia is, amellyel hajszálpontosan megszabhatjuk, hogy hősünkkel hová szeretnénk ugrani vagy landolni. A küldetéseket egyébként több úton is végrehajthatjuk, hiszen rajtunk múlik, hogy egyáltalán merről közelítjük meg azok helyszínét vagy épp mennyire készítjük elő a terepet. Peter Parker is sokkal hangsúlyosabb szerepet fog kapni, mondhatni saját történettel és küldetésekkel rendelkezik majd. Ismét az ő otthona lesz a főhadiszállásunk, ahol újrajátszhatunk korábbi küldetéseket, valamint itt váltogathatjuk Pókember külsejét is. Minden egyes ruha saját bónuszokkal rendelkezik.
A The Amazing Spider-Man 2 méltó folytatásnak ígérkezik és remélhetőleg nem egy sokadik felejthető filmadaptáció lesz. Megjelenésére május 2-án számíthatunk PC-re, PlayStation 3-ra, Xbox 360-ra, WiiU-ra, PlayStation 4-re, Xbox One-ra, valamint 3DS-re. ■

The Amazing Spider-Man 2
A legutóbbi The Amazing Spider-Man 2 cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Bejött a váltás a Resident Evil 7-nek?

Befutottak az első külföldi értékelések.

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #8

A hatodik küldetéssel folytattuk a végigjátszást.

Íme, a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands szóló módja

Az eddigi előzetesek rendre a kooperatív módot promózták, hát most megnézhetjük, milyen lesz egyedül játszani.

Már elérhető a Might & Magic Showdown korai változata

Megelevenednek az asztali szerepjátékok csatái.

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!