Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Caffeine - újabb horror Unreal Engine 4-re

A független sci-fi alkotást eredetileg a motor harmadik generációján kezdték fejleszteni, de inkább a legújabb technológiára váltott a fejlesztő.

2014.04.02. 16:29 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Valószínűleg nem sok olyan van köztünk, aki korábban hallott már Dylan Browne sci-fi horrorjátékáról, a Caffeine-ről. A független alkotást egyedül fejleszti, kezdetben az Unreal Engine 3 segítségével. Ám most úgy döntött, inkább a motor legújabb, negyedik generációs változatával folytatja a munkát, így az egész projektet szépen át is ültette az új motorra. Erről a változatról pedig az EGX Rezzed rendezvényen be is mutatott egy rövid videót, amely alapján kijelenthető: a látvánnyal és hangulattal nem lesz baj. A történet egy fiatal fiúról szól, aki valahogyan egy elhagyatott bányászállomáson reked, ahol igyekszik kideríteni, hogy mi is történt az ott élőkkel és dolgozókkal. Kalandja során nem áll majd rendelkezésére semmilyen fegyver, de ilyesmire szüksége sem lesz. Ahhoz, hogy megoldjuk a rejtélyt, különféle feladványokat kell teljesítenünk.
Browne most a kifejezetten független alkotásokkal foglalkozó indiegogo oldalán szeretne 80 000 ausztrál dollárt összegyűjteni, hogy tovább folytathassa a projektet. Ha minden a tervek szerint alakul, a játék 2015-ben jelenhet meg PC-re. Aki kíváncsi, az az indiedb oldaláról letöltheti az UE3-as demót. ■

Caffeine
A legutóbbi Caffeine cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.